skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Becky G – BAILÉ CON MI EX

Η Becky G μάς συστήνει το νέο της single “BAILÉ CON MI EX”!

Τίτλος τραγουδιού“BAILÉ CON MI EX

Καλλιτέχνης: Becky G

Μουσική / Στίχοι: Andrew Jackson, Blake Slatkin, Gregory Hein, Keegan Bach, Manuel Lorente Freire, Mario Cáceres, Rebbeca Marie Gomez

Εταιρεία: Kemosabe Records/RCA Records

Από το LP: “Esquemas”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Τρία χρόνια μετά από την κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου της, “Mala Santa”, η Becky G επέστρεψε δυναμικά ανακοινώνοντας το δεύτερο εγχείρημά της. Ο λόγος γίνεται για το album “Esquemas”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου μέσω της Kemosabe και RCA Records. Ήδη από αυτό έχουμε απολαύσει το τριπλά “πλατινένιο” single “Fulanito” σε συνεργασία με τον El Alfa, αλλά και το έντεκα φορές “πλατινένιο” “Mamiii” με την Karol G.

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να πάρουμε άλλη μία γεύση με το τραγούδι “BAILÉ CON MI EX”. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου κι είναι βασισμένο στα latin pop κι R&B στοιχεία, ενώ οι ανάλαφρες εναλλαγές του σίγουρα θα προκαλέσουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στη μουσική, αλλά και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Andrew Jackson, Blake Slatkin, Gregory Hein, Keegan Bach, Manuel Lorente Freire, Mario Cáceres και Rebbeca Marie Gomez.

Από ό,τι φαίνεται η Becky G είναι στην πιο σίγουρη και παιχνιδιάρικη φάση της, εξερευνώντας disco pop, ηλεκτρονική παραγωγή, ακόμη και πινελιές doo-wop. “Σε καμία περίπτωση δεν τα έχω καταλάβει όλα”, λέει, “αλλά ξέρω ότι είμαι η πιο κοντά από όπου έχω πάει ποτέ γιατί είμαι απολύτως τρομοκρατημένη”.

Becky G - BAILÉ CON MI EX

Back To Top