skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Belle and Sebastian – I’ll Be Your Pilot

Οι Belle and Sebastian ανακοίνωσαν ένα EP – τριλογία με τον τίτλο “How to Solve Our Human Problems” και μοιράστηκαν ένα ακόμη τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού: “I’ll Be Your Pilot”

Καλλιτέχνης: Belle and Sebastian

Μουσική / Στίχοι: Belle and Sebastian

Από το album: “How to Solve Our Human Problems” Part 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι indie-pop, Belle and Sebastian κυκλοφόρησαν ένα ακόμη καινούριο τραγούδι που έχει τον τίτλο “I’ll Be Your Pilot”, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του single “We Were Beautiful. Την κυκλοφορία αυτή συνόδεψε η ανακοίνωση του project στο οποίο συμπεριλαμβάνονται. Πιο συγκεκριμένα, οι Σκωτσέζοι, Belle and Sebastian, αποκάλυψαν πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν –σε διάστημα τριών μηνών- ένα τριπλό EP, υπό τον τίτλο “How to Solve Our Human Problems”.

To πρώτο Ep πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου, το δεύτερο EP στις 19 Ιανουαρίου και το τρίτο EP στις 16 Φεβρουαρίου. Κάθε ένα από τα EP αυτά περιλαμβάνει μια tracklist 5 τραγουδιών, όπως επίσης και ένα ξεχωριστό art cover. Αυτό το EP-τριλογία αποτελεί follow-up του album του 2015 “Girls In Peacetime Want To Dance”.

Μιλώντας για την επερχόμενη, τριπλή, δισκογραφική κυκλοφορία, ο frontman των Belle and Sebastian, Stuart Murdoch, δήλωσε: «Νομίζω πως αυτές τις ημέρες όταν κυκλοφορεί ένα album, είναι κάπως απογοητευτικό. Μοιάζει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και σκέφτηκα, “πρέπει να κάνουμε κάτι το διαφορετικό”. Και συνεχίζει: «Βρίσκομαι σε αυτό το χώρο εδώ και 20 πλέον χρόνια. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κεφάλια μας και να κάνουμε κάτι διαφορετικό». 

To “I’ll Be Your Pilot” βρίσκεται στο δεύτερο EP και πρόκειται για ένα μελωδικό τραγούδι που εκπέμπει γαλήνη και στοργή. O  Murdoch, εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του την πηγή της έμπνευσής του για το τραγούδι αυτό: «Το να αποκτάς το πρώτο σου παιδί είναι ένα τεράστιο γεγονός, οπότε έντυσα το τραγούδι με πολλά από τα συναισθήματα που ένιωσα για την Denny».

Belle and Sebastian - "I'll Be Your Pilot"

Back To Top