skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Beret – Nunca Entenderé

Ο Beret παρουσιάζει το ολοκαίνουριο digital single του, με τίτλο “Nunca Entenderé”!

Τίτλος τραγουδιού: “Nunca Entenderé

Καλλιτέχνης: Beret

Μουσική / Στίχοι: Beret

Εταιρεία: Warner Music Spain

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Ο Ισπανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Beret, είναι ξανά στις επάλξεις έπειτα από την συνεργασία του με τους Morat για το τραγούδι “Porfa no te vayas” παρουσιάζοντάς μας νέο υλικό.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Nunca Entenderé”, το οποίο αποτελεί μία mid-tempo, pop δημιουργία, σε μουσική και στίχους του ίδιου του ερμηνευτή. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 27 Αυγούστου μέσω της Warner Music της Ισπανίας σηματοδοτώντας τη μουσική επιστροφή του Beret στο προσκήνιο. Με τον συναισθηματικό τρόπο θέλησε να “κλείσει” το καλοκαίρι ο τραγουδιστής και το κοινό ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το κάλεσμα. Στο Spotify το τραγούδι ξεπέρασε τα 200,000 streams, ενώ στο YouTube τα 380,000 views.

Όσον αφορά τη θεματική του single, αυτή στρέφεται γύρω από τον πόνο που αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν τελειώνει μια σχέση κι ένας από τους δύο ανθρώπους ξεκινά μια νέα ζωή. Αυτή η επιλογή μερικές φορές δεν είναι τόσο εύκολο να το ξεχάσεις.

Ο Beret είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από 2017, όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single του “Vuelve” και μέχρι σήμερα έχει στις πλάτες του τέσσερις, δισκογραφικές δουλειές.

Beret - Nunca Entenderé

Back To Top