skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billie Eilish – ​ilomilo (Live from the Film “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”)

Η Billie Eilish παρουσιάζει τη live version του “ilomilo” για την προώθηση του νέου της ντοκιμαντέρ, “Billie Eilish: The World’s a Little Blurry”!

Τίτλος τραγουδιού“ilomilo (live version)

Καλλιτέχνης: Billie Eilish

Μουσική/Στίχοι: Billie Eilish, Finneas O’Connell

Εταιρεία: Universal

Από το LP: Billie Eilish: The World’s a Little Blurry

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

H Billie Eilish συνεχίζει τη διαφημιστική εκστρατεία της για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της “Billie Eilish: The World a Little Blurry”, κυκλοφορώντας μια live εκτέλεση του τραγουδιού της “ilomilo”.

Η 19χρονη star κυκλοφόρησε την ηχογράφηση -σχεδόν τριών λεπτών- μέσα από την οποία είναι παρμένος και ο στίχος που “βάφτισε” και το ντοκιμαντέρ. Η εν λόγω ηχογράφηση του “ilomilo” πραγματοποιήθηκε στο Toyota Center του Houston στις 10 Οκτωβρίου 2019, το απόσπασμα του οποίου θα συμπεριλαμβάνεται και στο ντοκιμαντέρ.

Ο αδερφός της και ο hitmaker, FINNEAS, επιβεβαίωσε με σχόλιο του στο Instagram πως το τραγούδι αναφέρεται σε ένα puzzle video game του 2010, όπου ένας παίκτης πρέπει να ενώσει δύο φίλους που ονομάζονται ilo και milo, οι οποίοι χωρίζονται συνεχώς ο ένας από τον άλλο. Σε παλιότερη συνέντευξή της η Eilish είχε πει για το τραγούδι: «Όλη η ιδέα είναι το παιχνίδι, είναι σαν να χάνεις το άτομο που αγαπάς και μετά να το βρίσκεις ξανά», είπε.

Το “The World’s a Little Blurry” αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+ την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου.

Το ντοκιμαντέρ της Apple Original Films σε παραγωγή και συνεργασία με τις: Interscope Films, Darkroom, This Machine and Lighthouse Management + Media, αφηγείται την ιστορία της εξαιρετικής ανόδου της Eilish στο super-stardom ως έφηβη, την ακολουθεί στις περιοδείες της και στο σπίτι όταν ηχογραφούσε το Νο.1 ντεμπούτο album της που κέρδισε δύο φορές το Grammy “When All All Fall Asleep, Where We Go?”.

Billie Eilish - ilomilo (Live from the Film "Billie Eilish: The World’s a Little Blurry")

Back To Top