skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billie Eilish – No Time To Die (from “James Bond: No Time To Die” O.S.T.)

Η Billie Eilish έγραψε κι ερμηνεύει το theme song της νέας ταινίας James Bond “No Time To Die”! Απολαύστε το!

Τίτλος τραγουδιού“No Time To Die

Καλλιτέχνης: Billie Eilish

Μουσική / Στίχοι: Billie Eilish, Finneas O’Connell

Εταιρεία: Darkroom, Interscope Records / Universal Music

Από το O.S.T.: “James Bond: No Time To Die”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Ναι, είναι γεγονός πως η Billie Eilish είναι η νεότερη τραγουδίστρια που θα ερμηνεύσει το νέο theme song στη σειρά ταινιών “James Bond”. Πιο συγκεκριμένα, στα 18 της χρόνια η Eilish επιλέχθηκε για να τραγουδήσει το ομότιτλο με την ταινία τραγούδι “No Time To Die”, το οποίο μάλιστα έγραψε η ίδια σε συνεργασία με τον αδερφό και πιστό συνεργάτη της Finneas O’Connell.

Η επίσημη πρεμιέρα του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ η πολυ-αναμενόμενη και 25 κατά σειρά ταινία James Bond πρόκειται να κυκλοφορήσει στις μεγάλες οθόνες στις 10 Απριλίου. Την διανομή του τραγουδιού έχουν αναλάβει οι Darkroom και Interscope Records / Universal Music, ενώ η νεαρή τραγουδίστρια έδωσε στο κοινό της ένα μικρό απόσπασμα από το τι πρόκειται να ακούσουμε τις πρώτες ώρες της Παρασκευής.

Όπως όλα δείχνουν το soundtrack της ταινίας προμηνύεται τουλάχιστον εντυπωσιακό, καθώς τη σύνθεσή του έχει αναλάβει ο Hans Zimmer. Στο πλευρό του θα βρεθούν σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, ένα από τα οποία είναι και ο Johnny Marr, με τον οποίο έχει ήδη συνεργαστεί στο παρελθόν. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως και

οι εντυπώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας, Cary Joji Fukunaga, είναι θετικές για την Eilish μιας και ο ίδιος υποστήριξε την δημιουργικότητα και το ταλέντο της ίδιας, σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Κι επειδή τα λόγια είναι περιττά πολλές φορές, απολαύστε το theme song της ταινίας από την Billie Eilish παρακάτω…

Billie Eilish – No Time To Die (from “James Bond: No Time To Die” O.S.T.)

Back To Top