skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billie Eilish – Wish You Were Gay

Ακόμα ένα single από τον επερχόμενο, ντεμπούτο δίσκο της Billie Eilish κυκλοφόρησε κι έχει τίτλο “Wish You Were Gay”!

Τίτλος τραγουδιού: “Wish You Were Gay

Καλλιτέχνης: Billie Eilish

Μουσική / Στίχοι: Billie Eilish O’Connell, Finneas O’Connell

Εταιρεία: Darkroom, Interscope Records

Από το LP: “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Η 17χρονη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Billie Eilish, είναι διαρκώς εν δράσει κι αυτή την περίοδο ασχολείται με την προώθηση της πολυ-αναμενόμενης δισκογραφικής της δουλειάς, με τίτλο “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” Πρόκειται για το ντεμπούτο album της, το οποίο προετοιμάζει εδώ και περίπου ένα χρόνο και που θα κυκλοφορήσει μέσω της Darkroom και Interscope Records. Σε παραγωγή του Finneas, με τον οποίο έχει γράψει και συνθέσει και τα δεκατέσσερα τραγούδια του δίσκου, ήρθε στη δημοσιότητα ακόμα ένα single του.

Ο λόγος γίνεται για το “Wish You Were Gay”. Πρόκειται για ένα τραγούδι που είναι βασισμένο στα pop ηχοχρώματα, ενώ με τα φωνητικά της η Eilish προσδίδει μία chill πινελιά. Το “Wish You Were Gay” κυκλοφόρησε ως το follow-up single του “Bury A Friend” και μιλάει για το ανύπαρκτο ενδιαφέρον του συντρόφου της προς το πρόσωπό της, κάτι το οποίο φέρει ως αποτέλεσμα την επιθυμία της να ήταν gay ο ίδιος.

Όσον αφορά το επερχόμενο album της, αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου και ήδη από αυτό έχουμε απολαύσει τραγούδια, όπως τα “You Should See Me In A Crown”, “When The Party’s Over” και “Bury A Friend”.

Billie Eilish – Wish You Were Gay

Back To Top