skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Billy Raffoul – When We Were Young

Ο Billy Raffoul παρουσιάζει το νέο του τραγούδι, “When We Were Young”!

Τίτλος τραγουδιού: “When We Were Young”

Καλλιτέχνης: Billy Raffoul

Μουσική / Στίχοι: Billy Raffoul, Matthew Thiessen

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Ακόμα ένα τραγούδι από τον Billy Raffoul ήρθε στο προσκήνιο κι αυτό έχει τίτλο “When We Were Young”. Πρόκειται για μία ακόμη μπαλάντα του καλλιτέχνη, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με τον Matthew Thiessen. Συνεχίζοντας στο γνώριμο ύφος του, το “When We Were Young” βασίζεται στα alternative rock ηχοχρώματα σε συνδυασμό της τις indie-folk αναφορές.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Easy Tiger” στις αρχές του καλοκαιριού. Πρόκειται, λοιπόν, για ακόμη μία ανεξάρτητη κυκλοφορία του καλλιτέχνη, η επίσημη κυκλοφορία της οποίας πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Billy Raffoul αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 26 Οκτωβρίου. Σε άλλα νέα, ο νεαρός, εναλλακτικός καλλιτέχνης απασχόλησε αρκετά τα μουσικά δρώμενα τη φετινή χρονιά, καθώς τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το E.P. του “The Running Wild”. Πρόκειται για το follow-up του “1975” που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο της περασμένης χρονιάς. Το εν λόγω album ήταν και η αφορμή για να γίνει γνωστός στο κοινό.

Billy Raffoul - When We Were Young

Back To Top