skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bishop Briggs – Be Your Love

Η ανερχόμενη καλλιτέχνης «Bishop Briggs»παρουσιάζει το νέο της single!

Τίτλος τραγουδιού“Be Your Love”

Καλλιτέχνης: Bishop Briggs

Μουσική / Στίχοι: Sarah Grace McLaughlin

Από το album: «Bishop Briggs»

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 14 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Η Sarah Grace McLaughlin, γνωστή ως Bishop Briggs, κυκλοφόρησε το νέο της single, “Be Your Love”, ως follow-up του «The Way I Do», που μας σύστησε στα μέσα Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε. Η Βρετανίδα καλλιτέχνης, στα 25 της μόλις χρόνια, έχει στο ενεργητικό της δύο EP albums, με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου 2017, μέσω της Island Records και να περιλαμβάνει τα δύο προαναφερθέντα τραγούδια.

Εκπροσωπώντας την νέα γενιά καλλιτεχνών που ασπάζονται την indie pop μουσική σκηνή, η Briggs αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα αυτής. Η ατμοσφαιρική φωνή της αποτυπώνεται σε κάθε νέο της εγχείρημα και το “Be Your Love” είναι ένα από αυτά. Η υπογραφή της ίδιας φαίνεται στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού. Mid-tempo ρυθμός και synthesizers που δημιουργούν μία αισθαντική ατμόσφαιρα είναι το αποτέλεσμα των παραγωγών Ian Brendon Scott και Mark A. Jackson.

Το EP της Briggs, που φέρει ως τίτλο το όνομά της, κυκλοφόρησε έπειτα τα από τα singles της “Dark Side” και “The Fire”, ενώ αυτός συνολικά περιλαμβάνει έξι τραγούδια, ένα από τα οποία μπορείς να απολαύσεις μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

Bishop Briggs - Be Your Love

Back To Top