skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | björk – fossora

Ακούστε το νέο single της björk, “fossora”, από το ομότιτλο album της!

Τίτλος τραγουδιού“fossora

Καλλιτέχνης: björk

Μουσική / Στίχοι: Björk, Kasimyn

Εταιρεία: One Little Independent Records

Από το LP: “fossora”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Λίγες μόλις ημέρες απέμειναν ως την επίσημη πρεμιέρα του νέου, δισκογραφικού εγχειρήματος της Björk, με τίτλο “Fossora”. Πρόκειται για το δέκατο κατά σειρά album της Ισλανδής ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, που εδώ και κοντά τρεις δεκαετίες μάς χαρίζει απλόχερα τις ιδιαίτερες κι ευρηματικές της δημιουργίες.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, την προώθηση του επερχόμενου LP κι έπειτα από την παρουσίαση του music video για το single της “ancestress”, η Björk κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου ακόμη ένα τραγούδι. Ο λόγος γίνεται για το ομότιτλο με τον δίσκο single της, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον Kasimyn. Αυτή τη φορά, η 56χρονη καλλιτέχνης επικεντρώνεται στην χρήση ξύλινων πνευστών, ενώ σαφώς κυρίαρχο ρόλο στο τραγούδι παίζουν τα φωνητικά της.

Ως ημερομηνία για την κυκλοφορία του νέο της LP και follow-up του “Utopia” έχει οριστεί η 30η Σεπτεμβρίου κι η διανομή του θα γίνει μέσω της One Little Independent. Ακόμη αξίζει να αναφερθούμε και σε πρόσφατες δηλώσεις της Björk στην The Guardian, που εκμυστηρεύτηκε πως ο νέος της δίσκος αφορά τον θάνατο της μητέρας της το 2018.

björk - fossora

Back To Top