skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blas Cantó – Memoria

Ακούστε το “Memoria”, ένα από τα επιλαχόντα τραγούδια με το οποίο θα εκπροσωπήσει ο Blas Cantó την Ισπανία στην Eurovision 2021!

Τίτλος τραγουδιού“Memoria

Καλλιτέχνης: Blas Cantó

Μουσική/Στίχοι: Blas Cantó, Leroy Sanchez, Oliver Som, Steve Daly

Εταιρεία: WM Spain

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Οι fans του ετήσιου Μουσικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, Eurovision, έχουν ήδη μπει στον ανάλογο, εκρηκτικό ρυθμό κι αδημονούν για τις τελικές εκπροσωπήσεις των χωρών που θα συμμετάσχουν σε αυτόν. Για Ισπανία, λοιπόν, πρόκειται να διαγωνιστεί ο 29χρονος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Blas Cantó, που έκανε την εμφάνισή του στο μουσικό γίγνεσθαι το 2018 με το studio album, “Complicado”. Το κοινό φαίνεται πως ανταποκρίθηκε θετικά στη μουσική του πρόταση, η οποία χαρακτηρίζεται από τα pop στοιχεία, κι ανέδειξε τον δίσκο στη Νο.1 θέση των charts.

Ένα από τα επιλαχόντα τραγούδια, με το οποίο πρόκειται να εκπροσωπήσει τη Eurovision για το 2021 παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως, με τίτλο “Memoria”. Το τραγούδι είναι βασισμένο σε μελωδικά pop ηχοχρώματα, εντυπωσιακές δεύτερες φωνές, ενώ μπορεί να ξεκινά γαλήνια -ως οφείλει για μπαλάντα, ωστόσο το anthem ολοκληρώνεται άκρως δυναμικά. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Blas Cantó, Leroy Sanchez, Oliver Som και Steve Daly.

Το έτερο τραγούδι που πρόκειται να παρουσιάσει ο νεαρός καλλιτέχνης έχει τίτλο “Voy a Quedarme” (“Θα μείνω”) κι αφορά σε μία πιο συναισθηματική μπαλάντα. Απολαύστε, λοιπόν, το “Memoria” ευθύς αμέσως.

Blas Cantó - Memoria

Back To Top