skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blue – Heart & Soul

Οι Blue κυκλοφόρησαν το single “Heart & Soul” από το επερχόμενο κι ομότιτλο album τους!

Τίτλος τραγουδιού“Heart & Soul”

Καλλιτέχνης: Blue

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Tag8

Από το LP: “Heart & Soul”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2022

Art-Cover:

Λίγες μόλις ημέρες απέμειναν ως την πρεμιέρα του έκτου studio album των Blue, με τίτλο “Heart & Soul”, και το τετραμελές συγκρότημα συνεχίζει με περίσσια ενέργεια την προώθησή του. Έπειτα από την κυκλοφορία του single “Magnetic” ήρθε η ώρα να απολαύσουμε ακόμη μία δημιουργία του βρετανικού boy-band κι ο λόγος γίνεται για το ομότιτλο με τον δίσκο single.

Σε αντίθεση με το “Magnetic”, που αφορούσε σε μία άκρως μελωδική μπαλάντα, οι Blue παρουσίασαν αυτή τη φορά ένα “ανεβαστικό” single επηρεασμένο από τις dance και pop αναφορές, ενώ είναι κατάλληλο για να σε συνοδεύσει σε οποιαδήποτε εξόρμησή σου. Το τραγούδι που έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου συνοδεύτηκε από το lyric video του, από το οποίο βέβαια δεν λείπουν τα μέλη του συγκροτήματος.

Ήδη το τετραμελές συγκρότημα μάς έχει δώσει μία πρώτη γεύση από το νέο του εγχείρημα μέσω των singles “Haven’t Found You Yet” και “Dance With Me”. Έπειτα από μία αποχή από τη μουσική δισκογραφία που άγγιξε τα επτά χρόνια, το βρετανικό συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τον δίσκο του στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Tag8 και BMG Rights Management.

Διάβασε Ξανά

Read Again

Blue - Heart & Soul

Back To Top