skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Blue October – Spinning the Truth Around

Οι Blue October στο νέο τους single “Spinning the Truth Around”!

Τίτλος τραγουδιού“Spinning the Truth Around

Καλλιτέχνης: Blue October

Μουσική / Στίχοι: Justin Furstenfeld

Εταιρεία: Up Down Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Το αμερικανικό, alternative rock συγκρότημα, οι Blue October είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο τους υλικό. Ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του single “The Girl Who Stole My Heart”, ο Justin Furstenfeld κι η μουσική του παρέα μάς απασχολούν με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, “Spinning the Truth Around”. Η επίσημη πρεμιέρα του single, που σηματοδοτεί και την πρώτη τους κυκλοφορία για το 2022, έγινε στις 14 Ιουλίου ενώ τη διανομή του ανέλαβε η Down Records.

Παραμένοντας πιστοί στο μουσικό ύφος τους, το “Spinning the Truth Aroung” αποτελεί μία δυναμική και συνάμα μελωδική, alternative rock δημιουργία, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε τον frontman του συγκροτήματος. Μπορεί να έχουν περάσει μόλια λίγα 24ωρα από την πρεμιέρα του, ωστόσο το single χάρη στην πιστή fanbase του group βρίσκεται ήδη στη Νο.1 θέση των iTunes Alternative Music Charts.

Τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ! Οι Blue October θα βρίσκονται στο πλευρό των Goo Goo Dolls για την περιοδεία τους το 2022. Από τις 15 Ιούλη ως και τις 24 Σεπτεμβρίου τα δύο συγκροτήματα θα χαρίσουν απολαυστικές στιγμές σε Ευρώπη κι Αμερική.

Blue October – Spinning the Truth Around

Back To Top