skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bobby Brown – Like Bobby

Ο Bobby Brown, κυκλοφόρησε το πρώτο του single μετά από έξι χρόνια δισκογραφικής απουσίας!

Τίτλος τραγουδιού“Like Bobby”

Καλλιτέχνης: Bobby Brown

Μουσική: The Roots, Robert Brown, Khris Riddick-Tynes, Teddy Riley, Babyface

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το τραγούδι “Like Bobby” είναι το πρώτο single του Bobby Brown μετά από έξι χρόνια δισκογραφικής απουσίας, την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο βραβευμένος με δύο Grammy, Babyface μαζί με τον Teddy Riley, οι οποίοι δεν ήταν ξένοι για τον τραγουδιστή, καθώς συνέβαλαν σε μεγάλο μέρος του πρότερου έργου του Bobby.

Το single παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τέλος της βιογραφικής του ταινίας με τίτλο “The Bobby Brown Story” συνοδευόμενο από ακυκλοφόρητες φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του καθώς και των πιο πρόσφατων καταστάσεων της ζωής του (ο θάνατος της πρώην συζύγου του Whitney Houston αλλά και της κόρης τους Bobbi Kristina Brown και η επανασύνδεση του με το θρυλικό συγκρότημα των New Edition).

O Brown καταφέρνει να πιάσει το δυναμισμό του σημερινού hip-hop, ενώ εξακολουθεί να παραμένει αληθινός στην αμεταμέλητη προσωπικότητα του. Τους στίχους και τη μουσική του έγραψαν οι: Khris Riddick-Tynes, Teddy Riley, Babyface μαζί με τον ίδιο αλλά και το συγκρότημα των The Roots από τους οποίους δανείστηκε sample του τραγουδιού τους “The Next Movement” (feat. DJ Jazzy Jeff & Jazzyfatnastees), για να το συμπεριλάβει στο εν λόγω τραγούδι.

Την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του τραγουδιού του, κυκλοφόρησε και το πρώτο τραγούδι του γιου του, Bobby Brown Jr, με τίτλο “Selfish”.

Bobby Brown - Like Bobby

Back To Top