skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bon Jovi – Limitless

Οι Bon Jovi κυκλοφορήσαν το νέο τους single, “Limitless”, το οποίο προμηνύει και την νέα τους δισκογραφική δουλειά!

Τίτλος τραγουδιού: “Limitless”

Καλλιτέχνης: Bon Jovi

Μουσική/Στίχοι: Jon Bon Jovi, John Shahu, Billy Falcon

Εταιρεία: Universal Music Group

Από το LP: “Bon Jovi 2020”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Το “Limitless” είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι των Bon Jovi που θα συμπεριλαμβάνεται στο επόμενο album τους με τίτλο “2020”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου από την Island Records. Ο τίτλος και το περιεχόμενό του είναι εμπνευσμένα από τα γεγονότα του σήμερα. “Είναι μια χρονιά εκλογών, έτσι γιατί όχι;”, δήλωσε ο Jon Bon Jovi σε συνέντευξή του. Όπως γίνεται σαφές το album είναι βασισμένο σε γεγονότα “κοινωνικής συνείδησης”, όπως οι πυροβολισμοί στο Ohio του Texas. Το προηγούμενο album τους  “This House Is Not for Sale” (2016), ήταν εμπνευσμένο από προσωπικά βιώματα των μελών της μπάντας!

Πριν από μερικές μέρες το δημοφιλές συγκρότημα ξεκίνησε έναν διαγωνισμό μέσω της σελίδας SingBonJovi.com. Εκεί οι απανταχού fans τους, για να πάρουν μια γεύση από το εν λόγω τραγούδι καλέστηκαν να κάνουν από ένα video με τους εαυτούς τους να τραγουδούν τους στίχους, χωρίς όμως να γνωρίζουν το ρυθμό της μελωδίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Bon Jovi κυκλοφόρησαν το “Unbroken” που αποτελεί μέρος του soundtrack του ντοκιμαντέρ “To Be of Service”. Τα έσοδά του θα διατεθούν στο Ίδρυμα Dog Patriotic Service.

Bon Jovi - Limitless

Back To Top