skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bon Jovi – Walls

Οι Bon Jovi επιστρέφουν με ένα ακόμα νέο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “Walls”

Καλλιτέχνης: Bon Jovi

Μουσική / Στίχοι: John Shanks, Jon Bon Jovi

Από το album: “This House Is Not for Sale (Deluxe Edition)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Δεν πάει πολύς καιρός από την μέρα που το τελευταίο album των Bon Jovi, “This House is Not For Sale” επανακυκλοφόρησε σε μια ενισχυμένη deluxe edition και το θρυλικό συγκρότημα μας παρουσιάζει τη μία μετά την άλλη τις νέες προσθήκες αυτής της κυκλοφορίας. Αρχικά ακούσαμε το τραγούδι “When We Were Us” -και όσοι ήταν προνομιούχοι και κάτοχοι ενός λογαριασμού στο Tidal, είδαν και το συνοδευτικό του video clip- ενώ τώρα έφτασε η στιγμή για να μας παρουσιάσουν και το δεύτερο, νέο τους τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Walls”.

Για άλλη μια φορά ο frontman του συγκροτήματος Jon Bon Jovi συμπράττει με τον John Shanks στη συγγραφή μουσικής και στίχων και το αποτέλεσμα όπως είναι αναμενόμενο, δεν απομακρύνεται και πολύ από το γνώριμο μουσικό ύφος του συγκροτήματος. Με μια αρκετά πιο νοσταλγική βάση σε σύγκριση με το προηγούμενο, το τραγούδι είναι μια δυναμική, rock μπαλάντα που θυμίζει περασμένες επιτυχίες της δεκαετίας του 90!

Μπορεί το ‘This House is Not For Sale” να έχει σημειώσει τις χαμηλότερες πωλήσεις που έκανε ποτέ το συγκρότημα, ωστόσο οι Bon Jovi έχουν μια διαχρονική αξία στο χώρο πράγμα που τους απέφερε πριν λίγο καιρό την ένταξή τους στο επερχόμενο Rock’n’Roll Hall of Fame, εντάσσοντάς τους στο πάνθεον των μεγάλων και κλασσικών συγκροτημάτων της rock.

Bon Jovi - Walls

Back To Top