skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bon Jovi – When We Were Us

Οι Bon Jovi επιστρέφουν με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “When We Were Us”

Καλλιτέχνης: Bon Jovi

Μουσική / Στίχοι: John Shanks, Jon Bon Jovi

Από το album: “This House Is Not for Sale (Deluxe Edition)”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 23 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Μπορεί οι θρύλοι της rock, οι Bon Jovi, να μην κατάφεραν να σημειώσουν και τις καλύτερες πωλήσεις με το τελευταίο τους album, “This House Is Not For Sale”, (για την ακρίβεια είναι οι χαμηλότερες από κάθε προηγούμενο δίσκο τους) ωστόσο έχουν αποδείξει την αξία τους αρκετές φορές στο παρελθόν. Άλλη μια απόδειξη είναι η πρόσφατη -και πολυσυζητημένη- υποψηφιότητα τους, για την εισαγωγή τους στο επόμενο Rock’n’Roll Hall of Fame.

Το album κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και έχει μετρήσει μέχρι σήμερα τέσσερα singles: το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι και τα “Knockout”, “Labor of Love” και “Born Again Tomorrow”. Το “This House Is Not For Sale”, επανακυκλοφορεί με μια ενισχυμένη deluxe edition η οποία περιλαμβάνει δύο ακόμα νέα τραγούδια, το “When We Were Us” και το “Walls”, εκ των οποίων το πρώτο είναι και το επόμενο επίσημο single του δίσκου.

Προς μεγάλη ικανοποίηση των fans του συγκροτήματος το τραγούδι απέκτησε και το δικό του video clip. Το πρόβλημα είναι πως το clip έκανε αποκλειστική πρεμιέρα μέσω του TIDAL πράγμα που σημαίνει πως όποιος δεν έχει ακόμα συνδρομή δεν μπορεί να το απολαύσει οπτικοποιημένο, τουλάχιστον όχι ακόμα! Υπομονή λοιπόν μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του στο youtube! Μέχρι τότε ακούστε το τραγούδι όπως μεταδόθηκε για πρώτη φορά μέσα από γνωστό αμερικάνικο ραδιοφωνικό σταθμό!

Bon Jovi - When We Were Us

Back To Top