skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bonnie Raitt – Made Up Mind

H μεγάλη ντίβα των blues, Bonnie Raitt κυκλοφόρησε το νέο της single, με τίτλο “Made Up Mind”!

Τίτλος τραγουδιού: “Made Up Mind”

Καλλιτέχνης: Bonnie Raitt

Μουσική/Στίχοι: David Landreth, Joseph Sydney Landreth, Jonathan Singleton

Εταιρεία: Redwing Records

Από το LP: “Just Like That…”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Η Bonnie Raitt θα κυκλοφορήσει το νέο της album με τίτλο, “Just Like That…”, στις 22 Απριλίου μέσω της Redwing. Η κορυφαία μουσικός αποκάλυψε το πρώτο single του LP: ένα blues τραγούδι σε δική της παραγωγή με τίτλο “Made Up Mind”.

Η Raitt ηχογράφησε το “Just Like That…” στο Sausalito της Καλιφόρνια το περασμένο καλοκαίρι. Η μουσικός το παρήγαγε η ίδια μαζί με τον mixing engineer Ryan Freeland. Στο album συμμετέχουν οι μουσικοί: ο μπασίστας James “Hutch” Hutchinson, ο drummer Ricky Fataar, ο keyboardist και τραγουδιστής υποστηρικτικών φωνητικών Glenn Patscha και ο κιθαρίστας Kenny Greenberg.

«Σε αυτόν τον δίσκο, ήθελα να τεντωθώ», είπε η Raitt σε μια δήλωση. «Πάντα θέλω να βρίσκω τραγούδια που με ενθουσιάζουν και αυτό που είναι διαφορετικό αυτή τη φορά είναι ότι έχω δοκιμάσει κάποια στυλ και θέματα που δεν έχω αγγίξει μέχρι τώρα. Γνωρίζω πραγματικά πόσο τυχερή είμαι και νιώθω ότι είναι δική μου ευθύνη να βγω εκεί έξω και να πω κάτι φρέσκο ​​και νέο — για μένα και για τους θαυμαστές. Αλλά πρέπει να έχω κάτι να πω διαφορετικά δεν θα βγάλω δίσκο».

Πέρυσι, η Raitt ανακοίνωσε την περιοδεία της “Just Like That”, η οποία θα διαρκέσει από τον Απρίλιο έως το καλοκαίρι.

Οι special guests, Lucinda Williams και Mavis Staples θα συμμετέχουν σε επιλεγμένες ημερομηνίες. Το “Just Like That…” ακολουθεί το album της Raitt, “Dig in Deep” του 2016.

To 2013 κέρδισε ένα Grammy για το καλύτερο Americana album με το “Slipstream” του 2012.

Bonnie Raitt - Made Up Mind

Back To Top