skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bonnie Tyler – When the Lights Go Down

Ακούστε το νέο digital single της Bonnie Tyler, “When the Lights Go Down”!

Τίτλος τραγουδιού“When the Lights Go Down”

Καλλιτέχνης: Bonnie Tyler

Μουσική / Στίχοι: Steve Womack

Εταιρεία: Edel Germany GmbH

Από το LP: “The Best Is Yet to Come”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Ήδη από τον Μάρτιο η Bonnie Tyler έκανε γνωστό στο κοινό ότι έχει ετοιμάσει το νέο της studio album και τώρα το φως της δημοσιότητας είδαν όλες οι λεπτομέρειες αυτού. Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η Ουαλή τραγουδίστρια, που εδώ και περισσότερα από σαράντα χρόνια μάς κρατά “ζεστούς” με τις δημιουργίες της, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου του 2021 τον δίσκο “The Best Is Yet to Come”. Μέσω της earMUSIC και σε παραγωγή του David Mackay, η Tyler συμπεριέλαβε στην standard tracklist εννέα ολοκαίνουριες δημιουργίες, αλλά και δύο διασκευές.

Με σκοπό την προώθηση του νέου της εγχειρήματος, το οποίο είναι το 18ο σε σειρά, η Bonnie Tyler παρουσίασε το soft rock/pop “When the Lights Go Down”, στη μουσική και τους στίχους του οποίου συναντάμε τον Steve Womack.

“Όπως οι περισσότεροι θαυμαστές της rock μουσικής, λατρεύω τους δίσκους του Bruce Springsteen και του Rod Stewart. Όταν άκουσα το demo για το ‘When the Lights Go Down’, το οποίο έγραψε ειδικά για εμένα ο Steve Womack, ένιωσα πως είχα τη μαγεία που άκουγα στα αγαπημένα μου τραγούδια των Bruce και Rod. Όταν μπήκαμε στο studio, όλοι οι εμπλεκόμενοι κατέκτησαν εκείνη τη φανταστική, διαχρονική, rock αίσθηση που 

αγαπώ και θέλαμε να συνεχίσουμε. Το ρεφρέν είναι καταπληκτικό. Είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτό το κομμάτι,” είπε η Bonnie Tyler σε σχετικές της δηλώσεις.

Bonnie Tyler - When the Lights Go Down

Back To Top