skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bonobo – Rosewood

Ο Bonobo ανακοινώνει το νέο του studio album και παρουσιάζει το single “Rosewood”!

Τίτλος τραγουδιού: “Rosewood

Καλλιτέχνης: Bonobo

Μουσική / Στίχοι: Bonobo

Εταιρεία: Ninja Tune

Από το LP: “Fragments”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Βρετανός DJ και μουσικός παραγωγός, Simon Green, τον οποίο απολαμβάνουμε από το 1999 με το καλλιτεχνικό του όνομα Bonobo, είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το νέο του υλικό. Πριν από λίγες ημέρες, ο Bonobo ανακοίνωσε το επερχόμενο studio album του, το οποίο θα έχει τίτλο “Fragments” που αποτελεί το follow-up του “ασημένιου” βάσει πωλήσεων και streams δίσκου του “Migration” που κυκλοφόρησε το 2017.

Έχοντας παρέλθει σχεδόν δύο χρόνια υπό την πανδημία του COVID-19, ο Bonobo βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει “φως” μέσω της μουσικής του. Έτσι, λοιπόν, στις 6 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του, με τίτλο “Rosewood”, το οποίο αποτελεί και τον προπομπό του επερχόμενου κι έβδομου κατά σειρά δίσκου. Το τραγούδι είναι βασισμένο στα electronica και downtempo στοιχεία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή του Bonobo.

Όσον αφορά το επικείμενο album του, “Fragments”, αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου του 2022 μέσω της Ninja Tune και με μία tracklist που αποτελείται από δώδεκα συνολικά τραγούδια ανάμεσα στα οποία θα συναντήσουμε έξι συνεργασίες.

Bonobo - Rosewood

Back To Top