skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Boy George & Culture Club – God & Love

Ο Boy George και οι Culture Club ένα ακόμα νέο single τους!

Τίτλος τραγουδιού“God & Love”

Καλλιτέχνης: Boy George & Culture Club

Μουσική / Στίχοι: Culture Club

Εταιρεία: BMG Records

Από το LP: “Life”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 26 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

To τραγούδι “God & Love” θα είναι το πρώτο στο tracklist του ολοκαίνουριου album των Boy George & Culture Club που έρχεται μετά από σχεδόν 20 χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Το album θα έχει τίτλο “Life” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου. Νωρίτερα μας έχει χαρίσει άλλες δύο επιτυχίες, τα τραγούδια “Let Somebody Love You” και το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι.

Ο Boy George είπε σε μια δήλωση του: “Ο John Lennon είπε ότι “Ζωή” (“Life”) είναι αυτό που συμβαίνει ενώ είμαστε απασχολημένοι κάνοντας άλλα πράγματα, αλλά μερικές φορές πρέπει να σταματάμε και να κοιτάμε με θλίψη και υπερηφάνεια για αυτά που έχουμε κάνει και δημιουργήσει στη δική μας ζωή και να αξιολογούμε την πλούσια πολυπλοκότητα της! Είναι ένα τραγούδι για τις δεύτερες ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα, τη φώτιση, την πνευματική ανάπτυξη και την προσωπική λύτρωση».

Και τα τέσσερα αρχικά μέλη του συγκροτήματος -ο Boy George, ο Jon Moss, ο Roy Hay και ο Mikey Craig– ήταν παρόντα στην συγκεκριμένη ηχογράφηση ενώ το καλοκαίρι ξεκίνησαν μια νέα περιοδεία έχοντας εμφανιστεί μέχρι τώρα σε ένα κοινό που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο θαυμαστών.

Boy George & Culture Club - God & Love

Back To Top