skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Brandi Carlile – Carried Me with You (from “Onward” OST)

H Brandi Carlile ερμηνεύει το “Carried Me with You” για το soundtrack της νέας ταινίας των Disney/Pixar, “Onward”!

Τίτλος τραγουδιού: “Carried Me with You

Καλλιτέχνης: Brandi Carlile 

Μουσική / Στίχοι: Brandi Carlile, Phil & Tim Hanseroth

Εταιρεία: Walt Disney Records/Pixar

Από το OST: “Onward”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Η βραβευμένη με πέντε Grammy τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Brandi Carlile ερμηνεύει το άκρως συναισθηματικό τραγούδι, “Carried Me With You”, που ακούγεται στους τίτλους τέλους της νέας ταινίας των Disney και Pixar, “Onward”. Η συγγραφή και η παραγωγή του τραγουδιού έγιναν από την ίδια την Carlile, σε συνεργασία με τους Phil και Tim Hanseroth. Το πρωτότυπο ψηφιακό soundtrack είναι διαθέσιμο από την Walt Disney Records.

“Το “Carried Me With You” είναι ένα τραγούδι που μας παροτρύνει να μην παίρνουμε την αγάπη ως δεδομένη αλλά και να την δεχόμαστε ακόμα κι όταν δεν νιώθουμε ότι την αξίζουμε”, δήλωσε η Carlile. “Είναι απολύτως υπέροχο να είμαι μέλος μιας ταινίας της Pixar! Δεν βλέπω την ώρα για τα μικρά μου κορίτσια να τη δουν! Χωρίς αμφιβολία θα έχει όλα τα θαύματα, τη φαντασία και τα δημιουργικά μαθήματα ζωής που η οικογένειά μας έχει αγαπήσει από τις ταινίες της Pixar”.

Η ολοκαίνουργια, ταινία κινουμένων σχεδίων διαθέτει και ένα υπέροχο original score που συνέθεσαν οι πολύ-βραβευμένοι συνθέτες Mychael και Jeff Danna. Όταν πήγαν στο Pixar Animation Studios για να ενημερωθούν για ένα νέο έργο από τον σκηνοθέτη Dan Scanlon, δεν είχαν ιδέα τι να περιμένουν – και αυτό που άκουσαν. 

“Είναι παράξενο και απίστευτα προσωπικό για εμάς”, δήλωσε ο Mychael Danna. “Μόλις ο Dan άρχισε να μιλάει γι ‘αυτό, οι τρίχες στο πίσω μέρος του λαιμού μου, σηκώθηκαν. Η όλη ιστορία είναι: ο πατέρας είναι λογιστής και πεθαίνει όταν οι γιοί του είναι ακόμα πολύ νέοι και πώς επηρεάζει αυτό το συμβάν τη σχέση των αδελφών. Στη δική μας περίπτωση ήμασταν 19 και 13”.

«Ως συνθέτης», συνέχισε ο Danna, «πρέπει να καταλάβεις και να εμπλακείς με το συναίσθημα των χαρακτήρων .. Πρέπει να τους καταλάβεις πηγαίνοντας σύμφωνα με τις δικές σου εμπειρίες… Μερικές φορές μπορείς να κάνεις κάποια προσπάθεια, αλλά στην περίπτωση αυτή δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα για πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά συναισθήματα που αναπτύξαμε για αυτή την ιστορία”.

Το original score, αποτελείται από 44 συνθέσεις συνολικά, που ηχογραφήθηκαν από μια ορχήστρα 92 μουσικών και μαέστρο τον Nicholas Dodd.

Brandi Carlile - Carried Me with You (from "Onward" OST)

Back To Top