skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Breaking Benjamin – Feed the Wolf

Ένα προωθητικό τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο τους, “Ember”, μοιράζονται μαζί μας οι Breaking Benjamin κι αυτό έχει τίτλο “Feed the Wolf”!

Τίτλος τραγουδιού“Feed the Wolf”

Καλλιτέχνης: Breaking Benjamin

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Burnley, Aaron Bruch, Jasen Rauch, Keith Wallen, Shaun Foist

Από το album: “Ember”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το συγκρότημα από την Pennsylbania των Η.Π.Α. μας προτείνει να ακούσουμε ακόμα ένα τραγούδι από τον πολυ-αναμενόμενο δίσκο του, “Ember”. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “Feed the Wolf”. Πρόκειται για ένα hard-rock τραγούδι υπό τον αριθμό Νο.2 στην επίσημη tracklist του δίσκου, που κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 26 Ιανουαρίου, ως follow-up του πρώτου single του δίσκου, “Red Cold River”.

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για αποχή του συγκροτήματος από τα μουσικά δρώμενα τα τελευταία τρία χρόνια, ωστόσο πρόκειται για κάτι παροδικό, για το οποίο οι Breaking Benjamin επανορθώνουν με την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου τους album. Έπειτα από την κυκλοφορία του “Dark Before Dawn” δίσκου τους, το 2015, ο οποίος είχε αναδειχθεί ‘χρυσός’ βάσει των πωλήσεών του, οι Breaking Benjamin επανέρχονται δυναμικά με τον δίσκο “Ember”. Η επίσημη κυκλοφορία του έχει δρομολογηθεί για τις 13 Απριλίου του 2018 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας, Hollywood.

Οι Breaking Benjamin προετοίμαζαν τον δίσκο “Ember” από το 2016, ενώ τελικά στο studio μπήκαν το 2017, με τον Benjamin Burnley να έχει αναλάβει την παραγωγή αυτού. Αρχικά, ο Burnley θέλησε χαριτολογώντας να δοθεί στον δίσκο ο τίτλος “Ass-end”, ως παράφραση του “Ascend”, ωστόσο η εταιρεία δεν δέχτηκε αυτή την πρόταση και κατέληξαν στο “Ember”.

Breaking Benjamin – Feed the Wolf

Back To Top