skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Breaking Benjamin – Save Yourself

“Σώσε τον εαυτό σου” ερμηνεύουν οι Breaking Benjamin μέσα από τον ολοκαίνουριο κι επερχόμενο δίσκο τους, “Ember”!

Τίτλος τραγουδιού“Save Yourself”

Καλλιτέχνης: Breaking Benjamin

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Burnley

Από το album: “Ember”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του νέου δίσκου των Breaking Benjamin, το αμερικανικό post-grunge συγκρότημα είναι εδώ ξανά συστήνοντάς μας το νέο τραγούδι του, “Save Yourself”. Πρόκειται για μία ακόμα σκληροπυρηνική δημιουργία του Benjamin Burnley, η οποία είναι βασισμένη στα ρυθμικά drums και τα φωνητικά του front-man.

H πολυ-αναμενόμενη δισκογραφική δουλειά των Breaking Benjamin αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Απριλίου του 2018 και φέρει ως τίτλο “Ember”. Το πενταμελές, hard rock συγκρότημα από την Pennsylvania της Αμερικής δεν ξεφεύγει από τον γνώριμο σκληροπυρηνικό ήχο του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εγκλιματίζεται με τους καιρούς και την ηλεκτρονική μουσική. Το Red Cold River, σε μουσική και στίχους των Keith Wallen, Aaron Bruch, Jasen Rauch και Benjamin Burnley ήρθε να ‘χαράξει’ μία νέα εποχή για το συγκρότημα και οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αποτελεί το lead single του επερχόμενου album του συγκροτήματος.

Μετά τα Blood και Psycho, το “Save Yourself” ήρθε να μας εξιλεώσει από όλο τον πόνο και την οδύνη που μας προσέφεραν απλόχερα τα προηγούμενα τραγούδια τους. Η επιτυχία του “Ember” είναι σχεδόν αναμενόμενη, καθώς δύο βδομάδες έπειτα από την κυκλοφορία του lead single του album, αυτό κατάφερε να καταλάβει την θέση Νο.5 του αμερικανικού Billboard Hot Rock Songs Chart, αλλά και την θέση Νο.21 του Mainstream Rock Songs chart. Αξίζει να σημειώσουμε πως σύντομα το συγκρότημα αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία του στην Βόρεια Αμερική έχοντας στο πλευρό τους τους Avenged Sevenfold και Bullet for My Valentine.

Breaking Benjamin - Save Yourself

Back To Top