skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bring Me The Horizon – MANTRA

Οι Bring Me The Horizon επιστρέφουν με το νέο τους τραγούδι, “Mantra”!

Τίτλος τραγουδιού“MANTRA”

Καλλιτέχνης: Bring Me The Horizon

Μουσική/Στίχοι: Bring Me The Horizon

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “amo”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 11 Ιανουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι Βρετανοί rockers, Bring Me The Horizon κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο, “Mantra” μέσω του BBC Radio 1, το οποίο αναμένεται να συμπεριληφθεί στον ολοκαίνουριο -κι ακόμα στα σκαριά- δίσκο τους. Το τραγούδι είναι ένας ισχυρός αλλά εναλλακτικός rock ύμνος που παρουσιάζει μέσα από τους στίχους του, τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ακολουθούν τυφλά τους άλλους.

“Μας έδωσε την αίσθηση πως ήταν το σωστό τραγούδι για να παρουσιάσουμε πρώτα στο κοινό,” είπε ο τραγουδιστής του group, Oli Sykes στην Annie Mac. “Θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο βαρύ με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Θέλαμε να κάνουμε κάτι πιο πιασάρικο με εντελώς διαφορετικό τρόποΑυτό είναι το πιο δύσκολο album που γράψαμε ποτέ και αυτά τα τραγούδια είναι τα πιο σκληρά τραγούδια γιατί πραγματικά αμφισβητήσαμε τον εαυτό μας προκειμένου να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό και να μην στηρίζεται σε τίποτα από όσα κάναμε μέχρι τώρα”.

Όπως και στο προηγούμενο album τους, “That’s The Spirit”, η παραγωγή αυτού του τραγουδιού μαζί με το υπόλοιπο album έγινε αποκλειστικά από τον Oli Sykes και τον keyboardist των Horizons, Jordan Fish, για να επιτρέψουν στην μπάντα να έχει την πλήρη αυτονομία του ήχου τους. Το επόμενο ολοκληρωμένο album τους θα έχει τίτλο “amo” και αναμένεται στις αρχές του 2019.

Bring Me The Horizon - MANTRA

Back To Top