skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Brittany Howard – History Repeats

Η Brittany Howard των Alabama Shakes παρουσιάζει το πρώτο της solo single!

Τίτλος τραγουδιού: “History Repeats”

Καλλιτέχνης: Brittany Howard

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: ATO Records

Από το O.S.T.: “Jaime”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 2 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Η κιθαρίστρια και τραγουδίστρια των Alabama Shakes, Brittany Howard ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το ντεμπούτο solo album της, που θα έχει τίτλο “Jaime”, στις 20 Σεπτεμβρίου μέσω της ATO Records.

Το album αυτό των 11 τραγουδιών δημιουργήθηκε αφού η Howard πήγε ένα ταξίδι από το Nashville σε ένα μικρό σπίτι στην Topanga της Καλιφόρνιας. Το “Jaime” πήρε τον τίτλο του από την αδελφή της Howard, η οποία τη δίδαξε να παίζει πιάνο και να γράφει ποίηση πριν χάσει τη μάχη με τον καρκίνο. “Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στην μνήμη της, η οποία σίγουρα με διαμόρφωσε ως άνθρωπο”, είπε η τραγουδίστρια σε μια δήλωση της.

H Howard, η οποία συμμετέχει επίσης στα συγκροτήματα των Thunderbitch και Bermuda Triangle, δήλωσε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει τελικά μια σόλο καριέρα γιατί ήθελε να πει τη δική της ιστορία, με τα δικά της λόγια. To album ηχογραφήθηκε στο studio του Shawn Everett στο Λος Άντζελες, με την πολύτιμη συνεισφορά του Robert Glasper και του drummer, Nate Smith, καθώς και του συνάδελφου της από τους Alabama Shakes, Zac Cockrell.

Το πρώτο δείγμα από το album είναι το τραγούδι “History Repeats”, που όπως είπε η ίδια είναι ένα “τόσο προσωπικό τραγούδι όσο είναι ένα τραγούδι για εμάς ως ανθρώπινο είδος.” Πρόσθεσε: “Οι στιγμές της επιτυχίας μας μπορούν να μας ωθήσουν μπροστά, αλλά οι επαναλαμβανόμενες αποτυχίες, μας κρατούν πίσω από το να εξελισσόμαστε με αρμονία».

Brittany Howard - History Repeats

Back To Top