skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bruce Springsteen – There Goes My Miracle

Ακούστε το νέο τραγούδι του Bruce Springsteen “There Goes My Miracle”!

Τίτλος τραγουδιού: «There Goes My Miracle»

Καλλιτέχνης: Bruce Springsteen

Μουσική / Στίχοι: Bruce Springsteen

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Western Stars”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Ο βετεράνος της rock μουσικής σκηνής, Bruce Springsteen, επιστρέφει πέντε χρόνια μετά από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, “High Hopes”, με νέο studio album. Αυτό έχει τίτλο “Western Stars” και περιλαμβάνει δεκατρία ολοκαίνουρια τραγούδια σε παραγωγή του Ron Aniello. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου έχει οριστεί η 14η Ιουνίου, ενώ η διανομή αυτού θα γίνει μέσω της Columbia Records.

Έχοντας ήδη απολαύσει το “Hello Sunshine”, ο Springsteen παρουσίασε στο κοινό το δεύτερο single του δίσκου, “There Goes My Miracle”. Επηρεασμένο από τους ήχους των ‘60s και των ‘70s, το νέο anthem κινείται σε μία εμβληματική, ορχηστρική ενορχήστρωση με τα γνώριμα φωνητικά του ερμηνευτή να εμπλέκονται αρμονικά με ηλεκτρονικά drums. Η μουσική και οι στίχοι του φέρουν κατ’ αποκλειστικότητα την υπογραφή του Springsteen.

Όπως ο ίδιος ο Springsteen έχει δηλώσει για το νέο του album, πρόκειται για μία “επιστροφή στις solo ηχογραφήσεις μου, με τραγούδια που σκιαγραφούν διάφορους χαρακτήρες και σαρωτική, κινηματογραφική οργάνωση ορχήστρας. Είναι ένας δίσκος σαν κοσμηματοθήκη”

O Springsteen ηχογράφησε το album στο studio που εδρεύει στο σπίτι του στο New Jersey, αν και έκανε και κάποια τραγούδια στην Καλιφόρνια και στη Νέα Υόρκη. Οι συνθέσεις τους έγιναν σε συνεργασία με τον Ron Aniello, ο οποίος παίζει επίσης διάφορα όργανα στο album. Ο Jon Brion συμμετέχει επίσης στο δίσκο, προσθέτοντας celeste, Moog, και Farfisa. Η σύζυγος του Springsteen, Patti Scialfa τραγουδά και κάνει φωνητικά σε τέσσερα τραγούδια.

Bruce Springsteen – There Goes My Miracle

Back To Top