skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Bullet For My Valentine – Over It

Είναι γεγονός! Οι Bullet For My Valentine επέστρεψαν παρουσιάζοντας το νέο τους τραγούδι «Over It», προπομπό του νέο τους album, “Gravity”!

Τίτλος τραγουδιού“Over It”

Καλλιτέχνης: Bullet For My Valentine

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Gravity”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Το heavy metal συγκρότημα από την Ουαλία χτυπάει ξανά τις πόρτες της μουσικής βιομηχανίας κι έχει ήδη μπει στο studio για την ηχογράφηση του νέου του δίσκου. Το επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο album των Bullet For My Valentine θα έχει τίτλο “Gravity” και ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 29η Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε. Δυόμισι χρόνια μετά το “Venom” (2015), που ήταν από τις ελάχιστες ανεπιτυχείς δουλειές του συγκροτήματος, οι BFMV έρχονται για να «επανορθώσουν». Προπομπός του νέου εγχειρήματός τους είναι το τραγούδι “Over It”.

Για πρώτη φορά, το “Over It” ακούστηκε την 1η Απριλίου στην ραδιοφωνική εκπομπή “Rock Show With Daniel P. Carter” του BBC Radio 1 και το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο drummer Jason Bowld, από τους Pitchshifter και Axewound, κάνει το ντεμπούτο του ως μέλος του συγκροτήματος σε δίσκο του, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια τους συνόδευε στις περιοδείες του. Επιπλέον, ακόμα ένα νέο μέλος είναι και ο μπασίστας Jamie Mathias, από τους Revoker, ο οποίος τους συντροφεύει από την ολοκλήρωση του δίσκου “Venom” κι έπειτα.

Χωρίς να ξεφεύγουν ιδιαίτερα από το γνώριμο ύφος τους, οι BFMV απλοποιούν τα τεχνικά πράγματα, «βγάζοντας» προς τα έξω έναν πιο καθαρό ήχο και προτείνοντας σίγουρα νέο υλικό.

Bullet For My Valentine - Over It

Back To Top