skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Calexico – Hear The Bells

Για πρώτη φορά οι Calexico δημιούργησαν χριστουγεννιάτικο υλικό και το τραγούδι “Hear The Bells” είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού: “Hear The Bells”

Καλλιτέχνης: Calexico

Μουσική / Στίχοι: Joseph Burns

Εταιρεία: City Slang

Από το LP: “Seasonal Shift

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 4 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι εμπνευσμένο από την “Ημέρα των Νεκρών” aka “Dia de Los Muertos” κυκλοφόρησαν οι Calexico και για αυτό ανέφεραν σε πρόσφατες δηλώσεις τους:

“Όταν γράψαμε τραγούδια για ένα εποχιακό album, ήθελα να εντάξω μερικές οπτικές εορτασμών και παραδόσεων που παρατηρούνται στο Tucson στις αρχές του Νοέμβρη. Αυτό το τραγούδι σχετίζεται με τη διατήρηση του χρόνου και του χώρου για αναμνήσεις. Η ‘Ημέρα των Νεκρών’ και ‘The All Souls Procession’ είναι δύο εκδηλώσεις που έχουν επηρεάσει την Νότια Αριζόνα και σε αυτή θυμούνται εκείνους που έχουν ‘φύγει’. Αλλά επίσης θα μπορούσε να δίνει σημασία στις αναμνήσεις. Η ιστορία θα μπορούσε να είναι για δύο εραστές ή δύο μέλη οικογενείας”.

Με αυτά τα λόγια, οι Calexico παρουσίασαν στις 29 Οκτωβρίου το νέο τους single “Hear The Bells”. Εύκολα μπορεί κανείς να το ταυτίσει με τα Χριστούγεννα, ενώ δεν πρόκειται να είναι η μοναδική, εποχιακή δημιουργία τους. Πιο συγκεκριμένα, το duo αποκάλυψε πως θα κυκλοφορήσει ένα εποχιακό album, με τίτλο “Seasonal Shift”, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο του εορταστικό LP. Ανάμεσα στα τραγούδια της tracklist θα συναντήσουμε και μία διασκευή στο “Happy Xmas (War Is Over)” των John Lennon και Yoko Ono και στο “Christmas All Over Again” του Tom Petty.

Calexico - Hear The Bells

Back To Top