skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Calvin Harris feat. Katy Perry, Pharrell Williams & Big Sean – Feels

Νέο τραγούδι από τον Calvin Harris ήρθε να ξεσηκώσει!

Τίτλος τραγουδιού«Feels»

Καλλιτέχνης: Calvin Harris feat. Katy Perry, Pharrell Williams & Big Sean

Μουσική / Στίχοι: Adam Wiles, Brittany Hazzard, Pharrell Williams, Sean Anderson, Katy Perry

Από το album: “Funk Wav Bounces Vol.1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Ο μοναδικός παραγωγός, remixer, και DJ επιτυχιών από τη Σκωτία παρουσιάζει ένα ακόμα μικρό δείγμα από το ολοκαίνουριο album του που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, στις 30 Ιουνίου 2017, υπό τον τίτλο «Funk Wav Bounces Vol.1» μέσω της Fly Eye και Columbia Records.

Το single που μόλις κυκλοφόρησε είναι το «Feels» και περιλαμβάνει τη συνεργασία τριών αγαπημένων καλλιτεχνών, των Katy Perry, Pharrell Williams και Big Sean. Τη σύνθεση του τραγουδιού ανέλαβαν οι Adam Wiles, Brittany Hazzard, Pharrell Williams, Sean Anderson και Katy Perry και αναμένεται να κατακτήσει τα charts ξεσηκώνοντας με τον ρυθμό του.

Οι δυναμικές συνεργασίες του Harris δεν ξεκινούν ούτε σταματούν εδώ. Ήδη το τελευταίο διάστημα σε προηγούμενα τραγούδια που κυκλοφόρησε είδαμε διάφορες συνεργασίες του καλλιτέχνη που έδεσαν απόλυτα, όπως στο «Slide» συνεργάστηκε με τους Frank Ocean και Migos, στο «Heatstroke» με τους Young Thug, Pharrell και Ariana Grande και στο «Rollin» με τους Future και Khalid. Αυτά όμως είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα που θα δούμε να παρελαμβάνονται στο επερχόμενο album του, ανάμεσα σε πολλά ακόμη, όπως τους: Travis Scott, Kehlani, Future, John Legend, Khalid, Schoolboy Q, D.R.A.M., Nicki Minaj, Lil Yachty, Jessie Reyez, PARTYNEXTDOOR και Snoop Dogg.

Calvin Harris feat. Katy Perry, Pharrell Williams & Big Sean – Feels

Back To Top