skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cam – Diane

Η Cam μας συστήνει την σύγχρονη “Jolene” με όνομα “Diane”!

Τίτλος τραγουδιού“Diane”

Καλλιτέχνης: Cam

Μουσική / Στίχοι: Cam, Tyler Johnson, Jeff Bhasker

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Όλοι μας γνωρίζουμε την κλασσική “Jolene” που ακούστηκε για πρώτη φορά από την μελωδική φωνή της country ερμηνεύτριας, Dolly Parton. Έπειτα δεκάδες καλλιτέχνες επιχείρησαν να την διασκευάσουν δίνοντας ο καθένας τη δική του χροιά στο τραγούδι. Η 32χρονη Cam (Camaron Marvel Ochs) από την Καλιφόρνια έχοντας ως πρότυπο την “Jolene” μοιράστηκε μαζί μας την δική της “Diane”.

Πρόκειται για μία φρέσκια δημιουργία που ‘περπατάει’ στο μοτίβο της μαγευτικής “Jolene”, ωστόσο παρουσιάζει μία σκληρή πραγματικότητα και μία απολογία προς μία γυναίκα που μόλις ανακάλυψε ότι ο άνδρας της την απάτησε. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή της ίδιας της powerhouse ερμηνεύτριας, σε συνεργασία με τους Tyler Johnson και Jeff Bhasker.

Η Cam δηλώνει σχετικά με το τραγούδι πως: “Η απάντησή μου στης Dolly Parton το ‘Jolene’. Είναι η συγγνώμη που όλες αυτές οι σύζυγοι δικαιούνται, αλλά δεν έχουν λάβει. Η ‘άλλη γυναίκα’ πάει προς την σύζυγο για να της μεταφέρει τα νέα, δηλώνοντάς της σεβασμό ώστε να επιδιώξει αυτή τη συζήτηση, μόλις αντιλήφθηκε πως ο σύντροφός της ήταν παντρεμένος. Γιατί ο καθένας πρέπει να είναι ικανός να αποφασίσει για το δικό του δρόμο στη ζωή, βασισμένο στην αλήθεια. Οι γυναίκες ειδικά θα έπρεπε να το κάνουν η μία για την άλλη, μιας και η αξία μας ‘κατακερματίζεται’ από τους συντρόφους μας.”

Cam - Diane

Back To Top