skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cannons – Purple Sun

H alternative/electro-pop μπάντα CANNONS κυκλοφόρησε το μαγευτικό νέο τους single “Purple Sun”.

Τίτλος τραγουδιού: “Purple Sun”

Καλλιτέχνης: Cannons 

Μουσική / Στίχοι: Paul Davis, Michelle Joy, Ryan Clapham

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: “Fever Dream”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Mε την υπογραφή του ιδιαίτερου ήχου των CANNONS και με αίσθημα το καλοκαιρινό αεράκι, το track ταξιδεύει τους ακροατές με τη Michelle Joy να τραγουδά: “Baby I’m just having fun, underneath the purple sun, cus I like me when I’m with you”.

Μιλώντας για τη νέα τους δουλειά για το 2022, η Michelle Joy λέει “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη νέα χρονιά με το πρώτο δείγμα απ’ το επερχόμενο νέο μας album “Fever Dream”. To ‘Purple Sun’ είναι ένα τραγούδι που σε μεταφέρει σε ένα κόσμο όπου η πραγματικότητα και το φανταστικό συνδέονται, γεννώντας την επιθυμία να αγαπήσεις και να απολαύσεις τη στιγμή χωρίς αναστολές”.

Το προηγούμενο μήνα οι CANNONS ανακοίνωσαν και τη περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική για την ερχόμενη Άνοιξη. Οι 31 συναυλίες ξεκινούν δυναμικά τον Μάρτιο με sold out shows στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, ενώ θα κάνουν στάσεις στο Σικάγο, στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον μεταξύ άλλων μέχρι την ολοκλήρωση της περιοδείας στις 15 Απριλίου.

Μετά την επιτυχία του 2020 “Fire For You” που τους ανέδειξε, οι CANNONS πρωταγωνίστησαν σε πολλά

φεστιβάλ του 2021 όπως Lollapalooza, Life Is Beautiful, Outside Lands, κ.α. Με τα super tracks “Purple Sun”, “Bad Dream” και “Ruthless”, οι CANNONS είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση με τη κυκλοφορία του νέου τους album που θα βγει την Άνοιξη.

Δ.Τ.

Cannons - Purple Sun

Back To Top