skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Cardi B – Money

Ακούστε το νέο single της Cardi B, με τίτλο “Money”!

Τίτλος τραγουδιού“Money”

Καλλιτέχνης: Cardi B

Μουσική / Στίχοι: Cardi B

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το ολοκαίνουριο single της Cardi B, με τίτλο “Money”. Ωστόσο, για ανεξήγητους προς στιγμήν λόγους κυκλοφόρησε μέσω όλων των ψηφιακών πλατφορμών και είναι εδώ για να το απολαύσεις. Με ένα ευφάνταστο, σικάτο και εντυπωσιακό artwork να το συνοδεύει, το “Money” φέρει την υπογραφή της ίδιας της Cardi B στους στίχους και τη μουσική του. Μία hip hop δημιουργία, με την Cardi B να rapάρει όπως το συνηθίζει προωθήθηκε μέσω του Instagram λογαριασμού της και μέσα σε λίγες ώρες κυκλοφόρησε διαδικτυακά.

Η Cardi B επέλεξε μαζί με την ανακοίνωση του νέου της single, να προωθήσει και το επερχόμενο album του Offset. Συγκεκριμένα σχολίασε μέσω των social media: “MOMMY SHARK & DADDY SHARK #1 #2. Το single μου κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, το album του Set έρχεται σύντομα.”

Μέσα στα πρώτα 20 λεπτά από την κυκλοφορία του, το “Money” ξεπέρασε τα 60.000 views στο YouTube, με το κοινό να το βομβαρδίζει με θετικά σχόλια. Το εν λόγω τραγούδι ήρθε ως follow-up του CHAMPAGNE ROSÉ, μία εκρηκτική συνεργασία που πραγματοποίησε με τους Quavo και Madonna. Η μουσική αυτή σύμπραξη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρώτης, ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του Quavo, με τίτλο “QUAVO HUNCHO”.

Cardi B - Money

Back To Top