skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Carly Rae Jepsen – Julien

Απολαύστε το νέο synth-pop τραγούδι της Carly Rae Jepsen, με τίτλο “Julien”!

Τίτλος τραγουδιού: “Julien”

Καλλιτέχνης: Carly Rae Jepsen

Μουσική / Στίχοι: Benjamin Ruttner, Carly Rae Jepsen, Jared Manierka, Kyle Shearer, Nate Cyphert

Εταιρεία: Schoolboy/Interscope Records

Από το LP: “Dedicated “

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Στις 17 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο κατά σειρά studio album της τραγουδίστριας από τον Καναδά, Carly Rae Jepsen, μέσω των School Boy και Interscope Records. Ο δίσκος φέρει τον τίτλο “Dedicated”. Δεκαπέντε νέα τραγούδια, με μία συνεργασία που ακούει στο όνομα του indie-pop / rock συγκροτήματος Electric Guest, περιλαμβάνονται στο νέο εγχείρημα σε παραγωγή των Captain Cuts, John Hill, κ.ά.

Έπειτα, λοιπόν, από τα “Now That I Found You” / “No Drug Like Me” που έφτασαν στη θέση Νο.7 των charts της Ιαπωνίας, η 33χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε με το “Julien”. Κάνοντας επίκληση στην επιστροφή του αγαπημένου της, η Carly Rae Jepsen ερμηνεύει βασισμένη στα indie-pop μουσικά στοιχεία. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Benjamin Ruttner, Carly Rae Jepsen, Jared Manierka, Kyle Shearer και Nate Cyphert.

Το album “Dedicated” έρχεται ως follow-up του “Emotion” που κυκλοφόρησε η Carly Rae Jepsen το 2015 και που βάσει των πωλήσεων και των streams του κατάφερε να αναδειχθεί ‘χρυσό’. Το lead single του δίσκου, “Party for One”, είναι το μέχρι στιγμής πιο επιτυχημένο τραγούδι αυτού καταλαμβάνοντας τη θέση Νο.5 των charts της Ιαπωνίας.

Carly Rae Jepsen - Julien

Back To Top