skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CeeLo Green – Lead Me

Ο CeeLo Green κυκλοφορεί το νέο του single “Lead Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Lead Me”

Καλλιτέχνης: CeeLo Green

Μουσική/Στίχοι: CeeLo Green

Εταιρεία: Eight Entertainment/BMG

Από το LP: “CeeLo Green Is Thomas Callaway”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 10 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την τελευταία κυκλοφορία του CeeLo Green. Το 2020 όμως είναι η χρονιά που η “μηχανή” της soul θα σπάσει αυτή την “βουβή” περίοδο με την κυκλοφορία του επερχόμενου album του “CeeLo Green Is … Thomas Callaway”. Παρόλο που έχει υποσχεθεί παλιά soul μουσική σε άλλη του συνέντευξη δήλωσε πως θα μοιάζει “σαν ο Al Green να κάνει ένα country album”, το οποίο είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Το πρώτο δείγμα του δίσκου που κυκλοφόρησε με τίτλο “Lead Me”, επιβεβαιώνει μόνο την πρώτη του πρόταση. Αυτό δεν μας χαλάει καθόλου πόσο μάλλον όταν το τραγούδι μοιάζει σα να βγήκε στη δεκαετία του ’80. “Πασπαλισμένο” με αρκετά gospel στοιχεία και ένα ενθαρρυντικό μήνυμα, το τραγούδι αποτελεί σίγουρα μια πρόγευση που θα μας κάνει να αδημονούμε για τη συνέχεια!

Ο CeeLo αναφέρθηκε επίσης και τη συνεργασία του με τον τραγουδιστή των The Black Keys, Dan Auerbach, με τον οποίο συνεργάστηκε για την παραγωγή του album. “Ήμασταν φίλοι και είχαμε κάποια ιστορία και άρπαξα την ευκαιρία, ήταν τιμή και φιλοφρόνηση για εμένα”, δήλωσε. “Παίζαμε στο studio και δεν ήξερα ότι ηχογραφούσε κρυφά και σύντασσε νέο υλικό για μένα. Η όλη διαδικασία ήταν η πρώτη (για μένα), να κάτσω και να γράψω με μια ακουστική κιθάρα και ένα organ και με έμπειρους μουσικούς από το Nashville και το Muscle Shoals, όλοι αυτοί οι θαυμάσιοι παλαιότεροι μεγάλοι μουσικοί, ήταν μια πραγματικά διαφωτιστική εμπειρία”. 

CeeLo Green - Lead Me

Back To Top