skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Celeste – I’m Here

Ακούστε το νέο single της Celeste, “I’m Here”!

Τίτλος τραγουδιού“I’m Here”

Καλλιτέχνης: Celeste

Μουσική / Στίχοι: Justin Parker, Celeste

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Celeste, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας μία από τις πιο κατακερματισμένες της συναισθηματικά μπαλάντες. Το τραγούδι φέρει ως τίτλο “I’m Here” με την 26χρονη τραγουδίστρια σε συνεργασία με τον Justin Parker να υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους του. Μιλώντας για μία απώλεια, η οποία θα τη συνοδεύει πάντοτε σε κάθε της βήμα, η Celeste επιστρατεύει κάθε ίχνος συναισθήματος που κρύβει μέσα της και το μεταφέρει με μεγάλη ευκολία σε κάθε ακροατή.

Στο πιάνο, που είναι ο βασικός ήχος που απολαμβάνουμε μέσω του “I’m Here”, βρίσκεται ο Justin Parker, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το τελικό αποτέλεσμα είναι το follow-up του “A Little Love”, το οποίο με τη σειρά του απολαύσαμε μέσα από το ντεμπούτο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, με τίτλο “Not Your Muse”.

Η Celeste είναι ενεργή στο μουσικό προσκήνιο από το 2016. Μπορεί να θεωρείται ακόμη ως μία ανερχόμενη καλλιτέχνης, ωστόσο τα τραγούδια της έχουν ταξιδέψει στον κόσμο κι έχουν καταβάλει σημαντικές θέσεις στ απανταχού charts. Συγκεκριμένα, με το τραγούδι “Stop This Flame” τη συναντήσαμε στη Νο.5 θέση των charts του Βελγίου, ενώ το πιο πρόσφατο “A Little Love” την ανέβασε στη Νο.4 θέση βρετανικών Downloads charts.

Celeste - I'm Here

Back To Top