skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Céline Dion – I’ll Be (from “Love Again” OST)

Η Celine Dion επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο της single “I’ll Be”, από το soundtrack της ταινίας “Love Again” στην οποία πρωταγωνιστεί!

Τίτλος τραγουδιού: “I’ll Be”

Καλλιτέχνης: Céline Dion

Μουσική / Στίχοι: Ian Kirkpatrick, John Ryan, Ross Golan, Jacob Kasher

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το OST: “Love Again”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαΐου 2023

Art-Cover:

Η Celine Dion κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην επερχόμενη rom-com ταινία “Love Again”, και συνοδευτικά η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το ομότιτλο με την ταινία τραγούδι από το soundtrack της. Το soundtrack περιλαμβάνει συνολικά πέντε νέα τραγούδια της Dion, και η συνέχεια έρχεται με το “I’ll Be” μια power-ballad, από εκείνες που μας έχει συνηθίσει η Καναδέζα ερμηνεύτρια όλα αυτά τα χρόνια.

Στην ταινία “Love Again”, πρωταγωνιστούν επίσης οι Priyanka Chopra Jonas και Sam Heughan, ενώ θα δούμε και μια εμφάνιση-έκπληξη από τον Nick Jonas.

Το soundtrack του “Love Again”, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου και σηματοδοτεί την πρώτη νέα αγγλόφωνη μουσική της Dion μετά το album της “Courage” του 2019. «Διασκέδασα πολύ κάνοντας αυτή την ταινία. Και το να έχω το προνόμιο να εμφανίζομαι με τους όμορφους και ταλαντούχους ηθοποιούς Priyanka Chopra Jonas και Sam Heughan στην πρώτη μου μεγάλου μήκους ταινία είναι ένα δώρο που θα λατρεύω για πάντα», είπε η Dion σε δήλωση της. «Πιστεύω ότι είναι μια υπέροχη ιστορία με καλή αίσθηση και ελπίζω ότι θα αρέσει στον κόσμο και θα αρέσουν και τα νέα τραγούδια».

Το soundtrack του “Love Again” βρίσκει επίσης τη Dion να επιστρέφει στη μουσική για πρώτη φορά από τότε που διαγνώστηκε με το σύνδρομο stiff-person, μια σπάνια νευρολογική πάθηση που την ανάγκασε να ακυρώσει πολλές περιοδείες τα τελευταία δύο χρόνια.

«Ασχολούμαι με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και ήταν πραγματικά δύσκολο για μένα να αντιμετωπίσω αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω για τα πράγματα που έχω περάσει», είπε η Dion τον Δεκέμβριο του 2022. «Πρόσφατα, διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο stiff person, η οποία επηρεάζει περίπου έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Ενώ εξακολουθούμε να μαθαίνουμε για αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι αυτό που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα”. 

Céline Dion - I'll Be (from the Motion Picture Soundtrack)

Back To Top