skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chaka Khan – Hello Happiness

Η Chaka Khan κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της, “Hello Happiness”!

Τίτλος τραγουδιού“Hello Happiness”

Καλλιτέχνης: Chaka Khan

Μουσική / Στίχοι: Samuel Aaron Wilkes, Thomas Gill, David Taylor, Chaka Khan, Sarah Ruba Taylor

Εταιρεία: Diary Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 31 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το 12ο studio album της μεγάλης ντίβας της soul, Chaka Khan είναι το πρώτο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μετα από το “Funk This” του 2007. Επίσης είναι το πρώτο που θα κυκλοφόρησει από τη νέα δισκογραφική εταιρεία Diary Records (σε συνεργασία με την Island Records), που δημιούργησε ο μουσικός παραγωγός Switch μαζί με την τραγουδοποιό Sara Ruba Taylor. Το album θα συμπεριλαμβάνει το εξαιρετικό single της “Like Sugar” που μας παρουσίασε το περασμένο έτος και το εξίσου σπουδαίο, ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

Η ιδέα του album φαίνεται να βασίζεται τόσο σε σύγχρονα ακούσματα, αλλά ταυτόχρονα έχει έντονες επιρροές από ήχους του παρελθόντος, όπως η μουσική σκηνή της δεκαετίας του ’70 της Νέας Υόρκης.

Το “Hello Happiness” θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου σε μια πορτοκαλί deluxe edition βινυλίου (μόνο στην Ινδία, δηλαδή όχι στο Amazon) και μπορείτε να την παραγγείλετε μέσω του καταστήματος SDE. Το βινύλιο θα έχει ένα εναλλακτικί εξώφυλλο, μια αφίσα 24″x 36″ και μια κάρτα λήψης. Επίσης θα κυκλοφορήσει σε μια standrad CD έκδοση για τον υπόλοιπο κόσμο.

Chaka Khan - Hello Happiness

Back To Top