skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charli XCX – Hot Girl (from “Bodies Bodies Bodies” O.S.T.)

Η Charli XCX κυκλοφόρησε το νέο της single “Hot Girl (Bodies Bodies Bodies)”!

Τίτλος τραγουδιού“Hot Girl”

Καλλιτέχνης: Charli XCX

Μουσική / Στίχοι: Charlotte Aitchison, George Daniel

Εταιρεία: A24 Music

Από το O.S.T.: “Bodies Bodies Bodies”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2022

Art-Cover:

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να είσαι θαυμαστής της Charli XCX. Η cult βασίλισσα της pop μουσικής κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, “Hot Girl”, το θεματικό τραγούδι για τη νέα ταινία του A24, “Bodies Bodies Bodies”.

Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον George Daniel των The 1975 για το νέο τραγούδι, το οποίο ανατέθηκε από την ομάδα πίσω από την ταινία και είχε σκοπό να συλλάβει το πνεύμα της ιστορίας.

Το “Hot Girl”, λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα της ομάδας Bodies Bodies Bodies που προσκάλεσε τον Charli XCX να δημιουργήσει ένα θεματικό τραγούδι για την ταινία. Έχει σκοπό να αιχμαλωτίσει το πνεύμα των πρωταγωνιστών του: μια ομάδα πλούσιων 20άρηδων που διοργανώνουν ένα πάρτι σε μια απομακρυσμένη, οικογενειακή έπαυλη, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζαν όταν κάποιος καταλήγει νεκρός. Πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders, Rachel Sennott, Lee Pace και Pete Davidson και το “Bodies Bodies Bodies” θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 12 Αυγούστου.

Charli XCX - Hot Girl (Bodies Bodies Bodies)

Back To Top