skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charli XCX – I Finally Understand

Το τρίτο single από το επερχόμενο studio album της κυκλοφόρησε η Charli XCX με τίτλο “I Finally Understand”!

Τίτλος τραγουδιού: “I Finally Understand”

Καλλιτέχνης: Charli XCX

Μουσική/Στίχοι: Palmistry, Charli XCX

Εταιρεία: Atlantic Records, Asylum Records

Από το LP: How I’m Feeling Now

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Συνεχίζοντας την προώθηση της νέας της και πολυ-αναμενόμενης, δισκογραφικής της δουλειάς, η Charli XCX κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά single αυτής με τίτλο “I Finally Understand”. Φαίνεται πως η νεαρή καλλιτέχνης πειραματίζεται με τον ήχο της και διατηρώντας το ύφος του προηγούμενου single της, με τίτλο “Claws”, μας συστήνει ακόμη μία electro-pop δημιουργία. Τη μουσική και τους στίχους του νέου της τραγουδιού ανέλαβε κι έφερε εις πέρας η ίδια σε συνεργασία με τον Palmistry.

Το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα της Charli XCX έχει τίτλο “How I’m Feeling Now” και πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 15 Μαΐου 2020. Ήδη από αυτό έχουμε ακούσει τα singles “Forever” και “Claws”. Σχετικά, λοιπόν, με το album η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της: “Η φύση αυτού του δίσκου θα είναι ενδεικτική των καιρών αυτών, καθώς είμαι ικανή να χρησιμοποιήσω μόνο τα εργαλεία που έχω στα χέρια μου για να δημιουργήσω όλη τη μουσική, τα εξώφυλλα, τα videos, τα πάντα”.

Και για αυτό το τραγούδι, η Charli XCX κυκλοφόρησε δύο διαφορετικά εξώφυλλα, όπως έκανε και για τα προηγούμενα singles της. Το πρώτο αφορά σε δουλειά της Allison Zuckerman, ενώ το δεύτερο από τον Polygon1993.

Charli XCX - I Finally Understand

Back To Top