skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charlie Puth – Charlie Be Quiet!

Ακούστε το νέο single του Charlie Puth, με τίτλο “Charlie Be Quiet!”!

Τίτλος τραγουδιού: “Charlie Be Quiet!”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth

Μουσική/Στίχοι: Charlie Puth, Jacob Kasher Hindlin

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Charlie”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ξανά κοντά μας είναι ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Charlie Puth, συνεχίζοντας την προώθηση του επερχόμενου studio album του, με τίτλο “Charlie”. Έπειτα από την κυκλοφορία του “I Don’t Think That I Like Her” ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το “Charlie Be Quiet!” Το τραγούδι κυκλοφορεί ως ακόμη ένα promotional single δίνοντας στο κοινό μία επιπλέον γεύση από το τί πρόκειται να ακούσουμε συνολικά από τον δίσκο. Τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Charlie Puth και Jacob Kasher Hindlin.

Σχετικά με το επικείμενο εγχείρημά του, που έχει τον τίτλο “Charlie”, ο καλλιτέχνης ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του: “Ονομάζω αυτά τα 12 τραγούδια μια ιστορία που ‘ζούσα’. Το κοιτάζω πίσω, σκεπτόμενος: ‘Δεν μπορώ να πιστέψω ότι άφησα τον εαυτό μου να πέσει τόσο χαμηλά, αλλά ταυτόχρονα ίσως να έχω κάνει ένα υπέροχο album” αστειεύεται. “Επειδή πιστεύω ότι αυτό είναι το καλύτερο album μου μέχρι στιγμής.”

Το τραγούδι είναι για τον Charlie που ξέρει ότι είναι ερωτευμένος, αλλά προσπαθεί να μην αφήσει την κοπέλα του να καταλάβει ότι είναι έτοιμη να πει τη λέξη “L” από φόβο ότι θα τον αφήσει.

Charlie Puth - Charlie Be Quiet!

Back To Top