skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charlie Puth – How Long

Ο Charie Puth επιστρέφει με το νέο του single!

Τίτλος τραγουδιού“How Long”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth

Μουσική / Στίχοι: Charlie Puth, Jacob Kasher, Justin Franks

Από το album: “VoiceNotes”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Charlie Puth κυκλοφόρησε μόλις τώρα το ολοκαίνουριο single του “How Long”. Το τραγούδι είναι η συνέχεια του επιτυχημένου single “Attention” και θα εμφανιστεί στο tracklist του επερχόμενου δεύτερου studio album του με τίτλο “VoiceNotes” του τραγουδιστή , το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιανουαρίου 2018.

Ηχητικά, ξεκινά από εκεί όπου σταμάτησε το “Attention”. To “How Long” είναι άλλη μια επίδοξη επιτυχία της οποίας την παραγωγή υπογράφει ο ίδιος ο Puth και ακροβατεί μεταξύ disco και electro-R’n’B. Οι στίχοι ωστόσο, διηγούνται μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η συγγραφή τους ανήκει στους Jacob Kasher και Justin Franks, και μέσα από αυτούς ο 25χρονος ζητά συγνώμη από τη σχέση του επειδή την απάτησε. “Ήμουν μεθυσμένος, είχα φύγει, αυτό δεν το κάνει σωστό”, αναφέρουν οι στίχοι στην αρχή του τραγουδιού. “Αλλά υπόσχομαι ότι δεν υπήρχαν συναισθήματα”. 

Αυτό μας οδηγεί στο ρεφρέν, το οποίο τραγουδά από την πλευρά της φίλης του. “Πόσο καιρό συμβαίνει αυτό;” ρωτάει ο Charlie. “Σέρνεσαι γύρω μου, ενώ με λες μωρό σου”. Το τραγούδι όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι άμεσο και αρκετά εθιστικό και θα μπορούσε να αναδειχτεί εύκολα, σε μεγαλύτερη επιτυχία από το προηγούμενο single του, κάτι το οποίο θα ήταν ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα δεδομένου ότι η πρώτη γεύση του “VoiceNotes” πήγε στο #1 των pop ραδιοφωνικών σταθμών και έφτασε να γίνει πλατινένιο!

Charlie Puth – How Long

Back To Top