skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Charlotte OC – Freedom

Το νέο τραγούδι της Charlotte OC με τίτλο “Freedom” είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Freedom

Καλλιτέχνης: Charlotte OC

Μουσική / Στίχοι: Fred Abbott, Charlotte OC

Εταιρεία: Psycho John Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Η Charlotte Mary O’Connor, ευρέως γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Charlotte OC, είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της soul-pop κι electro μουσικής σκηνής. Ενεργή από το 2008 στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, η Charlotte OC έχει ήδη δύο ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές (“For Kenny” και “Careless People”) που κυκλοφόρησαν το 2011 και 2017 αντίστοιχα, αλλά και τρία EPs (“Coulour My Heart”, “Strange” και “Burning”).

Η έμπειρη τραγουδίστρια είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το ολοκαίνουριο, digital single της, με τίτλο “Freedom”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, soul-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Fred Abbott και Charlotte OC. Το τραγούδι αυτό κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 27 Φεβρουαρίου, ενώ για αυτό η Charlotte OC δήλωσε σε πρόσφατη ανάρτησή της στα social media:

“FREEDOM. Έγραψα αυτό το τραγούδι όταν δεν περνούσα καλά. Όλα έμοιαζαν τόσο δύσκολα κι απλώς αισθάνθηκα χαμένη. Πόνοι που συνεχώς δυνάμωναν πιστεύω. Έτσι, αποφάσισα πως ήθελα να γράψω ένα τραγούδι για να αφήσω τον εαυτό μου να μάθει κι άλλους, είναι εντάξει να νιώθεις έτσι. Είναι μέρος αυτής 

της περίεργης ζωής, στην οποία έχουμε βρει τους εαυτούς μας. Είμαι πολύ περήφανη για αυτό το τραγούδι”.

Charlotte OC - Freedom

Back To Top