skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | CHIKA – My Power (from “Project Power” O.S.T.)

Η ανερχόμενη rapper, Chika, συμμετέχει στο soundtrack της ταινίας του Netflix, “Project Power”, με το τραγούδι “My Power”!

Τίτλος τραγουδιού: “My Power”

Καλλιτέχνης: CHIKA

Μουσική/Στίχοι: Lido, CHIKA

Εταιρεία: Warner Records

Από το O.S.T.: “Project Power”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Η ανερχόμενη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jane Chika Oranika -κατά κόσμον Chika- είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας το single “My Power”. Το τραγούδι αφορά στο τρίτο κατά σειρά single της τραγουδίστριας για το 2020 και follow-up των “Industry Games” και “U Should”. Θέλοντας να δείξει τη δυναμική της, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχει η ίδια, η CHIKA τραγουδάει σε ρυθμό hip hop, με τη μουσική και τους στίχους του single να φέρουν την υπογραφή της ίδιας, αλλά και του Νορβηγού rapper και παραγωγού, Lido. Πέραν αυτών, το “My Power” ακούγεται στη νέα ταινία του Netflix, “Project Power”, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα.

Όσον αφορά την Chika, η ίδια είναι ενεργή στη μουσική βιομηχανία εδώ κι ένα χρόνο. Το 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο E.P. της “Full Moon // A Poetry EP”, ενώ δύο χρόνια αργότερα το φως της δημοσιότητας είδε το “Industry Games”. Το δεύτερο αυτό E.P. ανέλαβε να διανείμει η Warner Bros. με την οποία η CHIKA υπέγραψε συμβόλαιο την περασμένη χρονιά.

Όσον αφορά τη νέα ταινία “Project Power”, σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt και Dominique Fishback, ενώ η CHIKA έχει ένα μικρό ρόλο ως μαθήτρια γυμνασίου.

CHIKA – My Power (from “Project Power” O.S.T.)

Back To Top