skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Brown – Questions

Ο θορυβώδης Chris Brown είναι και πάλι κοντά μας μαζί με το νέο του single, “Questions”.

Τίτλος τραγουδιού“Questions”

Καλλιτέχνης: Chris Brown

Μουσική / Στίχοι: Bobby Joseph Turner, Jr., Lyrica Anderson, Melvin Moore, Christopher Dotson, Floyd “A1” Bentley, Brandon Hamlin, Philip Kembo, Chris Brown

Από το album: “Heartbreak on a Full Moon”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 31 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Εν αναμονή για το επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο, ένατο κατά σειρά studio album του Αμερικανού rapper, ο ίδιος μας συστήνει ακόμα μία δημιουργία του. Ο λόγος γίνεται για το τρίτο single, “Questions”. Το εν λόγω τραγούδι ήρθε ως συνέχεια των δύο προηγούμενων, “Party” και Privacy, με σκοπό την προώθηση του album. Το R&B – pop anthem του Brown περιλαμβάνει samples από το “Turn Me On” του Kevin Lyttle, που κυκλοφόρησε 13 χρόνια πριν. Στη μουσική και τους στίχους του “Questions” συνεργάζεται πληθώρα καλλιτεχνών που ακούνε στα ονόματα του ίδιου του ερμηνευτή, μαζί με τους Bobby Joseph Turner, Jr., Lyrica Anderson, Melvin Moore, Christopher Dotson, Floyd “A1” Bentley, Brandon Hamlin και Philip Kembo.

Ο ολοκαίνουριος δίσκος του Chris Brown αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 31 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε και θα έχει τίτλο “Heartbreak on a Full Moon”. Η διανομή θα γίνει μέσω της RCA Records. Πρόκειται για ένα deluxe album, στο οποίο εμπεριέχονται δύο δίσκοι, όπου ο πρώτος δίσκος περιλαμβάνει 20 και ο δεύτερος 21 τραγούδια.

Ο Brown δήλωσε για τον δίσκο: “Πίστευα πως ο “Heartbreak on a Full Moon” δίσκος μου ήταν μία απεικόνιση του τί ήθελε να πει η ψυχή μου. Είναι αστείο, γιατί καταλήξαμε να δημιουργούμε ένα deluxe album. Έχω κάνει τόσους πολλούς δίσκους, αλλά όλοι τους, για εμένα, ήταν οι προσωπικοί αγαπημένοι και νιώθω σαν συνέβη αυτό που ήθελα να πω. Δίνει ένα συγκεκριμένο ρυθμό. Λαμβάνεις νοσταλγία ή λαμβάνεις μία αίσθηση ατομικότητας.”

Chris Brown - Questions

Back To Top