skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Isaak – Pandemic Blues: I Can’t Take It!

Ο Chris Isaak επανέρχεται με το νέο του τραγούδι “Pandemic Blues: I Can’t Take It!”, μετά από 6 χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Τίτλος τραγουδιού: “Pandemic Blues: I Can’t Take It!

Καλλιτέχνης: Chris Isaak

Μουσική / Στίχοι: Chris Isaak

Εταιρεία: Wicked Game/Primary Wave/Sun Label Group

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το 2015 ήταν η χρονιά που ο Chris Isaak κυκλοφόρησε την τελευταία του studio δισκογραφική  δουλειά με τίτλο “First Comes the Night”, μέσα από την οποία ακούσαμε και το single “Please Don’t Call”. To 2017 επανήλθε με διπλή κυκλοφορία με δύο live albums: το “Mr. Lucky In Spain” και “Chris Isaak Christmas Live on Soundstage”.

Όπως γινεται σαφές οι δισκογραφικές του κυκλοφορίες δεν είναι και τόσο τακτικές, και έτσι είναι πάντα ευπρόσδεκτες όλες του οι νέες κυκλοφορίες. Η ώρα αυτή έφτασε για όλους τους fans του μεγάλου Αμερικάνου τραγουδιστή και τραγουδοποιού καθώς πριν από λίγο καιρό μας παρουσίασε το νέο του stand-alone single με τίτλο “Pandemic Blues: I Can’t Take It!”.

Ο τίτλος μαρτυρά πως μέσα από τους στίχους του, ο Isaak εκφράζει τις προσωπικές σκέψεις και την αγανάκτηση του για την νέα πραγματικότητα που έφερε το lockdown στις ζωές όλων μας.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον προπομπό κάποιες επερχόμενης, ολοκληρωμένης, δισκογραφικής δουλειάς όμως αυτή η όμορφη blues δημιουργία, της οποίας τους στίχους και τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Isaak, φαντάζει ως ένα λυτρωτικό comeback που θα αγαπήσουν οι fans του και όχι μόνο.

Chris Isaak - Pandemic Blues: I Can't Take It!

Back To Top