skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Stapleton – Starting Over

Ακούστε το νέο τραγούδι του Chris Stapleton με τίτλο “Starting Over”!

Τίτλος τραγουδιού“Starting Over

Καλλιτέχνης: Chris Stapleton

Μουσική / Στίχοι: Chris Stapleton

Εταιρεία: Mercury Nashville

Από το LP: “Starting Over”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 13 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της country μουσικής σκηνής, Chris Stapleton, είναι ξανά κοντά μας παρουσιάζοντας ακόμη ένα single από την επερχόμενη, δισκογραφική του δουλειά. Το τραγούδι έχει τίτλο “Starting Over” κι αποτελεί μία μελωδική, country δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο καταξιωμένος καλλιτέχνης. Ως προπομπός του νέου του studio album, το “Starting Over” σηματοδοτεί ένα νέο μουσικό κύκλο του Stapleton, ακριβώς όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του.

Ο δίσκος φέρει τον ίδιο τίτλο και πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου, μέσω της Mercury Nashville. Τρία χρόνια μετά, λοιπόν, από το “χρυσό” album του, “From A Room: Volume 2”, το οποίο κατάφερε να φτάσει ως τη θέση Νο.2 των αμερικανικών album charts, αλλά και τη θέση Νο.1 των αμερικανικών country album charts, ο Chris Stapleton έχει όλο το απαραίτητο υλικό, με το οποίο θα μπει ξανά στα σπίτια μας.

Δεκατέσσερα συνολικά τραγούδι πρόκειται να περιληφθούν στην επίσημη tracklist του δίσκου κι όπως όλα δείχνουν και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παρουσιαστούν στο πιστό κοινό του μέσω της “All-American Road Show Tour”, η οποία αναβλήθηκε για το 2021 λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Chris Stapleton - Starting Over

Back To Top