skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Stapleton – The Ballad of the Lonesome Cowboy (from “Toy Story 4” O.S.T.)

Ο Chris Stapleton στο soundtrack της ταινίας “Toy Story 4”!

Τίτλος τραγουδιού“The Ballad of the Lonesome Cowboy”

Καλλιτέχνης: Chris Stapleton

Μουσική / Στίχοι: Randy Newman

Εταιρεία: Walt Disney Records

Από το O.S.T.: “Toy Story 4”

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 21 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Στις 21 Ιουνίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η ταινία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο cowboy των παιδιών, Woody. Ο λόγος γίνεται για το “Toy Story 4”, για το οποίο όπως είναι αναμενόμενο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα soundtrack αντάξιό του. Ο Randy Newman, ο οποίος συνέθεσε κι έγραψε τα τραγούδια στις τρεις προηγούμενες ταινίες, είναι και πάλι ο υπεύθυνος για τη μουσική υπόκρουση της ταινίας. Στο soundtrack του “Toy Story 4” πρόκειται να συμπεριληφθούν συνολικά 26 τραγούδια, ένα από τα οποία υπόκειται στην ερμηνεία του Chris Stapleton και είναι εδώ για να το απολαύσουμε.

Το εν λόγω τραγούδι έχει τίτλο “The Ballad of the Lonesome Cowboy” και όπως γίνεται αντιληπτό ερμηνεύεται από την οπτική του Woody και πραγματεύεται τις επιβραβεύσεις που υπάρχουν όταν ανοίγεται κανείς για να σχηματίσει μόνιμες σχέσεις με άλλους. Η western ενορχήστρωση συνδυάζεται αρμονικά με τον ήχο από κιθάρες.

Το “The Ballad of the Lonesome Cowboy” φέρει την υπογραφή του Newman στους στίχους και τη μουσική του, ακριβώς όπως και το “You’ve Got a Friend in Me” από το πρωτότυπο “Toy Story” και το βραβευμένο με Academy Award “We Belong Together” από το “Toy Story 3”. Πέραν αυτών, ο Newman έχει συνθέσει ήδη και το “I Can’t Let You Throw Yourself Away” από την επερχόμενη ταινία.

Chris Stapleton - The Ballad of the Lonesome Cowboy (from “Toy Story 4” O.S.T.)

Back To Top