skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Chris Young – If That Ain’t God

Το νέο του single κυκλοφόρησε ο τραγουδιστής της country, Chris Young, με τίτλο “If That Ain’t God”!

Τίτλος τραγουδιού“If That Ain’t God

Καλλιτέχνης: Chris Young

Μουσική / Στίχοι: ​Matt Roy, Mitch Oglesby, Greylan James

Εταιρεία: Records Label

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και βετεράνος της country μουσικής σκηνής, Chris Young, κυκλοφόρησε το νέο του single, με τίτλο “If That Ain’t God”. Πρόκειται για μία εύρυθμη δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν οι Matt Roy, Mitch Oglesby και Greylan James. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 3 Ιουλίου μέσω της Records Label και αποτελεί την πρώτη, ανεξάρτητη κυκλοφορία του Young για το 2020, ενώ παράλληλα είναι και το follow-up του “Drowning”, το οποίο μας σύστησε το περασμένο έτος.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μίλησε στο “People” για τη νέα του κυκλοφορία λέγοντας τα εξής: “Είναι ένα τόσο ιδιαίτερο τραγούδι. Πιστεύω πως τώρα πολλοί άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Είναι ένα θετικό κι ‘ανεβαστικό’ μήνυμα… Ζήλεψα που δεν είχα σκεφτεί αυτόν τον τίτλο από μόνος μου πριν, γιατί είναι ένα εξαιρετικό τραγούδι”.

Μέσω αυτού, ο Chris Young μιλάει για την παρουσία του Θεού, αναφέροντας πως είναι παντού γύρω μας, ακόμη κι όταν δεν είμαστε σε θέση ή δεν έχουμε τον χρόνο για να το σκεφτούμε. Αξίζει να σημειώσουμε πως από τα τέλη Μαΐου, ο Young προωθούσε το εν λόγω single μέσω των social media του, ενώ πρόκειται να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη, δισκογραφική του δουλειά, ακριβώς όπως και το “Drowning”.

Chris Young - If That Ain't God

Back To Top