skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Christina Aguilera – Haunted Heart (“The Addams Family” OST)

Η Christina Aguilera κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο single της “Haunted Heart” για τις ανάγκες της ταινίας “The Addams Family”!

Τίτλος τραγουδιού“Haunted Heart”

Καλλιτέχνης: Christina Aguilera

Μουσική / Στίχοι: Tim James, Christina Aguilera, Antonina Armato

Εταιρεία: MGM/12Tone Music

Από το OST: “The Addams Family”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Η μουσική για την επικείμενη κωμωδία κινούμενων σχεδίων “The Addams Family” («Οικογένεια Addams») αναμένεται να κυκλοφορήσει με αυθεντικά τραγούδια από καλλιτέχνες όπως Christina Aguilera και Migos, μεταξύ άλλων.

Το πρώτο τραγούδι κυκλοφόρησε στις 13 Σεπτεμβρίου και έχει τίτλο «My Family». Το τραγούδι είναι μια συνεργασία από τους Migos και τους Karol G, Rock Mafia και Snoop Dogg, (ο τελευταίος δανείζει επίσης τη φωνή του στην ταινία για το χαριτωμένο χεράκι «It»). To επόμενο τραγούδι είναι το «Haunted Heart» της Aguilera που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο ώρες μέσω της RCA. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού αλλά και την παραγωγή του υπογράφει το επιτυχημένο duo, Rock Mafia

H νέα ταινία του franchise, «The Addams Family» γράφτηκε από τον Matt Lieberman και είναι σε συν-σκηνοθεσία των Conrad Vernon και Greg Tiernan. To φωνητικό cast της ταινίας περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα όπως: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Bette Midler και Allison Janney. H πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτωβρίου.

Christina Aguilera - Haunted Heart ("The Addams Family" OST)

Back To Top