skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Christine and the Queens – Je te vois enfin

Η Christine and the Queens κυκλοφόρησε το νέο της single, “Je te vois enfin”!

Τίτλος τραγουδιού: “Je te vois enfin”

Καλλιτέχνης: Christine and the Queens

Μουσική/Στίχοι: Héloïse Letissier

Εταιρεία: Because Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Μία νέα, μελωδική γαλλόφωνη δημιουργία κυκλοφόρησε η Héloïse Adelaïde Letissier, ευρέως γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Christine and the Queens. Πρόκειται για ένα πνευματικό sequel του «People, I’ve Been Sad» που καθόρισε το 2020. Το «Je Te Vois Enfin», του οποίου ο τίτλος μεταφράζεται σε «Επιτέλους σε βλέπω», είναι πιο αισιόδοξο από το “People” με ταραχώδη συνθήματα που ερμηνεύουν τα πολυεπίπεδα φωνητικά της.

Το τραγούδι «φαντάστηκε, γράφτηκε, παρήχθη και ερμηνεύτηκε από την Christine and the Queens», και η μίξη έγινε από τον Mike Dean, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Kanye West και τη Lana Del Rey. Το τραγούδι εισάγει μια νέα περσόνα για την Letissier, την “Redcar”.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στους New York Times σχετικά με τη συνεργασία της Chris με την Caroline Polachek στο single της Charli XCX, “New Shapes”, η Chris μίλησε για τη σημασία της αντιμετώπισης της ρευστότητας του φύλου. «Το ταξίδι μου με το φύλο ήταν πάντα ταραχώδες», είπε ο Chris. «Μαίνεται αυτή τη στιγμή, καθώς απλώς εξερευνώ τι υπάρχει πέρα ​​από αυτό. Ένας τρόπος να το εκφράσεις θα μπορούσε να είναι η εναλλαγή μεταξύ αυτών και εκείνης. 

Θέλω κάπως να γκρεμίσω αυτό το σύστημα που μας έκανε να χαρακτηρίζουμε τα φύλα με τόσο αυστηρό τρόπο. … Δεν θέλω να βιαστώ αυτή τη συζήτηση, και μπορεί να μην απαντήσω ποτέ ξανά. Αλλά στη δουλειά μου βρίσκω τρόπους να κάνω αυτό το ταξίδι χαρούμενο. Πιστεύω ότι οι πραγματικές χειρονομίες είναι καλλιτεχνικές, γιατί η πραγματική συζήτηση για την ομοφυλοφιλία είναι επίσης μια συζήτηση για την κοινωνία στην οποία ζούμε, για τον καπιταλισμό, για την κοινωνική δικαιοσύνη», συνέχισε. “Δεν είναι μόνο για μένα να αναρωτιέμαι κάθε πρωί, είμαι αρσενικό ή θηλυκό; Είναι καθολική”.

Christine and the Queens - Je te vois enfin

Back To Top